Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Xαμός στον ΣΥΡΙΖΑ και στον συνδυασμό του Ψαθά. ''Αντάρτικο''από τους ''δεξιούς''υποψηφίους του για την στήριξη !!!




Δεν πήγαινε το μυαλό μας, αυτό το λίγο που έχουμε, σε τέτοιο θέμα, αλλά υπάρχει πρόβλημα και στον ΣΥΡΙΖΑ και στην παράταξη Ψαθά!!!
Η εταιρία η οποία έχει την ευθύνη και θα μεταδίδει και τ΄ αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών κάνει την προετοιμασία της και ετοιμάζει τα "κομματικά" χρώματα με τα οποία θα συνοδεύει το όνομα του κάθε υποψηφίου δημάρχου το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, πάντα σε συνεργασία με το υπουργείο εσωτερικών.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων δίπλα στο όνομα του κυρίου Ψαθά είπανε να ....
βάλουν το λευκό και το ροζάκι!! Ανεξάρτητος, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε όμως αντίδραση και τελικά θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Οι του ΣΥΡΙΖΑ είπανε στον κύριο Ψαθά πως είναι ο μόνος δήμος που έχουν κάποιες ελπίδες στην Εύβοια και πρέπει να φανεί η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Νεοδημοκράτες και οι του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Ψαθά αντέδρασαν και είπανε στον δήμαρχο πως δεν θα δεχθούν κάτι τέτοιο και πως η παράταξη θα πρέπει να έχει δίπλα της το λευκό χρώμα που σημαίνει ανεξάρτητος υποψήφιος.
Αυτό δεν το δέχονται οι του ΣΥΡΙΖΑ και επιμένουν στην απόφασή τους.
Τώρα θα περιμένουμε να δούμε, αν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κάνουν πίσω ή οι προερχόμενοι από άλλα κόμματα κάνουν μια ακόμη κωλοτούμπα και δεχθούν να τους φορέσουν το ροζ χρωματάκι!!!
Να δω τον αγαπητό ναύαρχο με ροζ χρωματάκι και δεν θέλω να δω τίποτα άλλο!!!
Ο κ. Ψαθάς φυσικά θα πει πως αυτά είναι μυθεύματα, αλλά για να πιστέψουμε τον ίδιο θα πρέπει να μας δώσει την ενημέρωση που έκανε προς την εταιρία.
Κύριε Ψαθά θ υπάρχει ή όχι ροζ χρωματάκι το βράδυ των αποτελεσμάτων;;;;;;

apopsignomi blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

    alex.triadis1974@gmail.com

    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή