Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

''Κενό''και δίχως ενημέρωση(ακόμη) η ιστοσελίδα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και ο τουριστικός οδηγός της Στενής και Τ.Δ !!!!


Η Στενή πέραν του ότι είναι η συμπρωτεύουσα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων είναι και από τους πλέον γνωστούς τουριστικούς προορισμούς.
Πως αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος Γ.Ψαθάς λοιπόν την προοπτική της αύξησης του τουρισμού και ταυτόχρονα την τοπική οικονομία;
Απλά στο site του Δήμου η σελίδα δεν λειτουργεί και φυσικά δεν είναι ενημερωμένη!!!
Την παρατήρηση αυτή κάνει σήμερα με ανάρτηση του και ο Γ.Καρλής και επί τέλους είναι η ώρα να δοθούν επίσημες εξηγήσεις γιατί μονίμως η σελίδα του Δήμου μένει ανενημέρωτη αφού για δεύτερη χρονιά ο Δήμος έχει ανανεώσει και πληρώσει για την ....λειτουργία της .
Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι το ζήτημα δεν έχει απασχολήσει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που δεν έχουν φέρει το θέμα ως προς συζήτηση στο Δ.Σ με την διαδικασία του προ ημερησίας διάταξης.
Ζήτημα όμως προκύπτει και με τα μέλη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου που έχουν εγκρίνει πίστωση για δαπάνη από την πλευρά του Δήμου και η σελίδα δεν είναι σε λειτουργία!
Ακολουθεί η ανάρτηση του πρώην αντινομάρχη και νομικού Γ.Καρλή για το ζήτημα:


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΡΑΜΑ" ΤΟΥ Δημου Διρφυων -Μεσσαπιων για τον "ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ "ΤΟΥ.
Βλεπετε κατι ,γιατι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ! ! !
DDM.GOV.GR
Σχεδιασμός Δήμου Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Share on Google Plus Share Share on LinkedIn Share

''Αυτο παρουσιαζεται οταν καποιος μπει στο λημμα Τουριστικος Οδηγος Δημου Διρφυων-Μσσαπιων για τη Στενη αλλα και για ολες τις αλλες τοποθεσιες δηλ. ΕΝΑ ΚΕΝΟ . Μη μου πει καποιος οτι ο Δημαρχος 
Αυτο παρουσιαζεται οταν καποιος μπει στο λημμα Τουριστικος Οδηγος Δημου Διρφυων-Μσσαπιων για τη Στενη αλλα και για ολες τις αλλες τοποθεσιες δηλ. ΕΝΑ ΚΕΝΟ . Μη μου πει καποιος οτι ο Δημαρχος δεν ειναι "αξιος συγχαρτηριων ;"''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου