Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Αντ.Καργιοπούλης: Αιχμές για Ψαθά. ''....Τι άλλαξε και έγινε πλήρη ανατροπή του προγράμματος του συνδυασμού μας;''




Με αναρτησή του στο f/b ο γνωστός νομικός και απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της Π.Α κ.Αντώνης Καργιοπούλης,ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον συνδιασμό του νυν Δημάρχου Γ.Ψαθά στις Δημοτικές εκλογές του 2014,στην κυριολεξία απογυμνώνει τον νυν Δήμαρχο και τις έως τώρα πρακτικές του στον τρόπο που διοικεί τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων!
Ο κ.Καργιοπούλης στο κείμενο που ανάρτησε στηλιτεύει τις πρακτικές του Δημάρχου,κάνει λόγο για ανατροπή του προγράμματος της πλειοψηφίας για τον Δήμο προϊόν συμβιβασμών που πιθανών έκανε ο Δήμαρχος με ντόπια και ευρύτερα ''κέντρα''!
Ταυτόχρονα όμως αφήνει αιχμές και για την επικύρωση του συνδυασμού μετά την εκλογική διαδικασία και την άνοδό του στην τοπική εξουσία!
Τέλος αφήνει αιχμές για την συμπεριφορά του Δημάρχου που ως Δήμαρχος πλέον συνεργάστηκε με κέντρα της Τ.Α που δεν περιλαμβάνονταν ίσως στον προεκλογικό του σκεπτικό ή τις συμφωνίες που είχε κάνει προεκλογικά με στελέχη του συνδυασμού του!
όπως όλα δείχνουν  ο κ.Καργιοπούλης ανήκει σ'εκείνα τα στελέχη του συνδυασμού Ψαθά που δείχνουν πλέον ν'απομακρύνονται από το ενδεχόμενο μιας εκ νέου ''συνεργασίας''μαζί του στις εκλογές του Μαίου του 2019!
Ακολουθεί το κείμενο που ο κ. Καργιοπούλης δημοσίευσε χθες.

''Ο Κος Ψαθας έγινε Δήμαρχος χάριν της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ και δευτερευοντως χάριν της ανανέωσης του ψηφοδέλτιου ,από ανθρώπους με ιδιαίτερες γνώσεις και πολλά προσόντα. Δηλαδη ήταν τα άτομα που χρειάζονταν για να αλλάξουν τα πράγματα στο Δήμο. Τι άλλαξε όμως και εγινε πληρη ανατροπή του προγράμματος μας, μετά την επικύρωση του συνδυασμού μας αρμοδιως? Έχετε παρατηρήσει κάτι. ....... Τώρα επί της ουσίας. Αγαπητέ Μιχάλη ο Κός Ψαθας ουδέποτε εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ . Το έχω αποδείξει και στον Γιάννη, αλλά αυτός επιμένει δημοσιογραφικα για τους δικούς του λόγους να γράφει το ίδιο πράγμα. Ερώτηση Μιχάλη. Μετά τις εκλογές του 2014, που εντάχθηκε ο Δήμαρχος Συνδικαλιστικα και σε πια όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης?''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου