Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Γ.Ψαθάς στο evia insider ''....Θα φέρω το νερό στα Ψαχνά και μετά θα σκεφτώ αν κατέβω στις εκλογές !''








''Θα φέρω το νερό στα Ψαχνά και μετά θα σκεφτώ αν θα ''κατέβω''στις εκλογές του Μαίου το 2019!''

Αυτή ήταν η απάντηση του Δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων Γ.Ψαθά σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε χθες για να συζητήσουμε δημοτικά ζητήματα.
Αν και η ''δήλωσή του''αυτή δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από κανέναν,το σίγουρο είναι ότι ο Δήμαρχος αρχίζει και βλέπει περισσότερο ρεαλιστικά τα ''πράγματα''καθώς οι πρώτες εκδηλώσεις προθέσεων έχουν αρχίσει και γίνονται ορατές,σχετικά με υποψηφίους Δημάρχους στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Μάλιστα μετά την διαρροή των προθέσεων του Δ.Βουρδάνου αναμένεται ακόμη μια υποψηφιότητα να εκδηλωθεί όπως λέγεται ως τις αρχές Οκτωβρίου,γεγονός που αν επαληθευτεί θα βάλει επί πλέον ''μπελάδες''στον Γ.Ψαθά καθώς θα έχει ακόμη έναν αντίπαλο και ταυτόχρονα η όποια εκλογή θα ''παιχτεί''για ακόμη μια φορά στο 2ο γύρο των εκλογών.

Με δεδομένο ότι στα τέσσερα χρόνια της Δημαρχιακής του θητείας δεν κατάφερε ν'ανεβάσει τα ποσοστά του στη Δίρφυ αλλά και σε Τ.Δ της Μεσσαπίας ο Γ.Ψαθάς θα πρέπει να παλέψει πολύ απέναντι στον πολύ συμπαθή στην περιφέρεια του Δήμου Δ.Βουρδάνο του οποίου την υποψηφιότητα στηρίζουν πολλοί πρόεδροι Τ.Δ αλλά και στελέχη του συνδυασμού Μπουροδήμου!

Ο Ψαθάς ''κρατάει''τα Ψαχνά και την Καστέλλα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον αν η επόμενη υποψηφιότητα θα έχει αναφορά στα συγκεκριμένα Τ.Δ.

Τα ''όργανα''άρχισαν,η προεκλογική περίοδος για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές ξεκίνησε και το story α μη τι άλλο αποκτά ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου