Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Μιχάλης Καλαβρής εισήγηση για ανάπτυξη του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων σε αγροτικό και τουριστικό τομέα από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.




Δυναμική εισήγηση για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έκανε στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΝΟ.ΔΕ Ευβοίας ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Μιχάλης Καλαβρής.
Ο πρόεδρος με εισήγησή του στα όργανα του κόμματος ζήτησε την στήριξη του κόμματος της Ν.Δ
και της μελλοντικής κυβέρνησης στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων,ώστε να βγει από την υποβάθμιση που τον έχουν ''καταδικάσει''οι αποφάσεις της κυβέρνησης και οι πρακτικές της Δημοτικής αρχής Ψαθά που δίνει άλλοθι στις αποφάσεις αυτές!
Ο Μ.Καλαβρής έθεσε ζητήματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τον Δήμο ν'αναπτυχθεί σε τομείς που παράλληλα μπορούν να δώσουν νέα επιχειρηματική δραστηριότητα και νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο.
Ζήτησε ημερίδα ενημέρωσης σε ζητήματα του αγροτικού τομέα,που αποτελεί έναν από τους οικονομικούς πυλώνες του Δήμου καθώς το 30% του πληθυσμού απασχολείται στον τομέα αυτό.
Παράλληλα ζήτησε την παρουσία στελεχών και επιστημόνων του κόμματος ώστε να μιλήσουν με τους αγρότες του Δήμου και να αναπτύξουν προοπτικές αναδιοργάνωσης του αγροτικού τομέα σ'όλο το εύρος του Δήμου σ'ότι αφορά καλλιέργειες και προϊόντα της περιοχής.
Επίσης ζήτησε ανάλογη δράση και στο ζήτημα ανάπτυξης του τουρισμού καθώς ο Δήμος προσφέρεται μιας και από την μια πλευρά του υπάρχει ο Ευβοϊκός και την άλλη το Αιγαίο.Ζήτησε η ημερίδα να γίνει στην συμπρωτεύουσα του Δήμου Στενή και να περιλαμβάνει εισηγήσεις και για την ανάπτυξη περαιτέρω του χειμερινού τουρισμού οποίος είναι το ίδιο σημαντικός με τον καλοκαιρινό καθώς ο Δήμος προσφέρεται λόγο της μορφολογίας των εδαφών του και με άξονα τον ορεινό όγκο της Δίρφυς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου