Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ Επίσημος Υποστηρικτής του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης




Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης προσπαθεί διαρκώς να δημιουργεί δεσμούς εμπιστοσύνης, αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης με την τοπική κοινωνία και με την τοπική επιχειρηματικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο μια ακόμα καταξιωμένη εταιρία της Εύβοιας, η ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ,

δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στην ομάδα μας και γίνεται καθοριστικός αρωγός στην προσπάθεια μας για την εδραίωση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ, η οποία θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής της ομάδας μας την σεζόν 2018/19.


Η εταιρία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1984 στα Ψαχνά Ευβοίας με την επωνυμία «Ζυμαρικά Ψαχνών», ως μια μικρή προσωπική βιοτεχνία με την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών, ακολουθώντας πιστά τις πατροπαράδοτες συνταγές και χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα αγνά υλικά, με τον τρόπο των πεπειραμένων νοικοκυρών. Η ραγδαία ανάπτυξη έφερε την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Ευβοϊκής Ζύμης και την μεταφορά της αρχικά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Καστέλλα Ευβοίας, ενώ στην συνέχεια μέρος της παραγωγής μεταφέρεται στην περιοχή Δοκού Χαλκίδας. Η εταιρία πλέον με τις εμπορικές ονομασίες «Ζυμαρικά Ψαχνών» και «Ζύμη Ψαχνών» επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο διανομών των προϊόντων της, ενώ ιδιαίτερη ανάπτυξη επιτυγχάνεται και στις εξαγωγές των προϊόντων, με συνεχής ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων στη παγκόσμια αγορά.

Το μυστικό της επιτυχίας της ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΖΥΜΗΣ είναι ότι είναι προσανατολισμένη στην εξασφάλιση της ποιότητας, μέσα από την παράδοση και την καινοτομία. Η εταιρεία φροντίζει να επενδύει διαρκώς στον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, στην άρτια εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της και στην απόλυτη διατήρηση της σταθερής υψηλής ποιότητας και μοναδικής σπιτικής γεύσης των προϊόντων της. Παράλληλα δεν λησμονεί ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της κοινωνίας μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και στόχος της είναι να δημιουργεί αξία για την κοινωνία, για την οικονομία, για τους εργαζόμενους και την επιχείρηση.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΖΥΜΗΣ ΑΒΕΕ: www.evoiki-zimi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου