Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Γ.Καρλής:Πελατειακό κράτος...οι μελέτες για τον Ψαθά είναι πολυτέλεια! Χρ.Μπούρας(σε Ψαθά) Γειά σου Γιώργο κουκιά σπέρνουμε!



Δύο άνθρωποι που το 2014 πίστεψαν στον Ψαθά και τον στήριξαν ,ο ένας με την υποψηφιότητά του και ο άλλος με την εμψύχωση και την παρότρυνση αλλά και την υποστήριξη,ο λόγος για τους Γ.Καρλή και Χρ.Μπούρα, έχουν εξελιχθεί στους σφοδρότερους επικριτές του,για το
''έργο''πυ έκανε ως σήμερα από την θέση του στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.
Τον γνωρίζουν και οι δύο πολύ καλά και γρήγορα απομακρύνθηκαν από κοντά του καθώς διαπίστωσαν τις μικρές δυνατότητές του και την μεγάλη έλλειψη σε σχεδιασμό,καθώς περιορίστηκε σε πρακτικές ξεπερασμένες και πελατειακές ως Δήμαρχος!
Με αφορμή λοιπόν τα όσα μας είπε για την σηματοδότηση της Αβάντων τα σχόλια των δύο ήταν γι'ακόμη μια φορά πολύ αιχμηρά και δεικτικά ως προς την αντίληψη του Γ.Ψαθά στα Δημοτικά ζητήματα.


Γ.Καρλής:
''το ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ απαιτει τη στασιμοτητα και ακινησια , οταν μαλιστα του προτεινεται να μας πει μια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ . Αλλα οι μελετες για τον Δημαρχο ΨΑΘΑ ειναι παντα πολυτελεια''



Χρ.Μπούρας:
''Γεια σου Γιώργο, κουκιά σπέρνουμε''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου