Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Πανηγυρίζει ο Παγώνης για την ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΕΥΡΙΠΟΥ !!! Έβγαλε ανακοίνωση που ''αδειάζει'' τον Ψαθά για τις κτιριακές υποδομές !

Πανηγυρίζει ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρ.Παγώνης μετά την ανακοίνωση του ΕΚΠΑ για την δημιουργία ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΕΥΡΙΠΟΥ!

Ο Δήμαρχος της Χαλκίδας εξέδωσε ανακοίνωση που ούτε λίγο ούτε πολύ ανατρέπει τα όσα ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γ.Ψαθάς δηλώνει προς τους πολίτες του Δήμο μας σχετικά με το κορυφαίο ζήτημα αποδόμησης του ΤΕΙ Ψαχνών και την μετατροπή του σε ''πανεπιστημιακό''ίδρυμα με την ανάλογη μείωση φοιτητών η οποία αρχίζει από τον Σεπτέμβριο του 2019!

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων έκανε λόγο για είσοδο της Χαλκίδας στην ανώτατη εκπαίδευση καθώς ήταν εκτός για πολλά χρόνια! Επίσης κάνει λόγο και για το που θ'ανεγερθούν οι κτιριακές υποδομές και φυσικά ενοεί την περιοχή της Χαλκίδας επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα όσα το evia insider είπε πρώτο εδώ και έξι περίπου μήνες !

Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση του:

''Μετά την επικύρωση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χαλκιδέων και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ) από τη σύγκλητο του τελευταίου ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία Τεχνόπολης Ευρίπου,μιας δομής ανάπτυξης.. καινοτόμων ερευνητικών,αναπτυξιακών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Ο Δήμος μας ήταν διαχρονικά εκτός σχεδιασμού και κάθε χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

Αυτή είναι πραγματικά μια ιστορική ευκαιρία που δεν θ'αφήσουμε να πάει χαμένη.Για αυτό τον λόγο κινητοποιηθήκαμε άμεσα και προσφέραμε χώρο του Δήμου στο ΕΚΠΑ για την ανέγερση των απαραίτητων κτιριακών υποδομών.Θα συνεχίσουμε με το ίδιο όραμα και πείσμα για όλα τα μεγάλα έργα και τομές που δεν έγιναν στην πόλη μας τόσες δεκαετίες.Μόνο έτσι θ'αλλάξει ο Δήμος μας...Συνεχίζουμε!''




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου