Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Επιμελητήριο Εύβοιας-΄΄Συνδέουμε την εκπαίδευση με την επιχειρηματικότητα΄΄

Επιμελητήριο Εύβοιας-΄΄Συνδέουμε την εκπαίδευση με την επιχειρηματικότητα΄΄


Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας και οι αντίστοιχοι φορείς εκπαίδευσης αναπτύσσουν πρωτοβουλία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση σειράς δράσεων που θα συμβάλλουν στην άρρηκτη σύνδεση εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας, ως σημαντικού παράγοντα για την ποιοτική ανάπτυξη μιας σύγχρονης οικονομίας.

Δράσεις όπως η οργάνωση σχολικών εκδρομών εκπαιδευτικού χαρακτήρα, η υποστήριξη τους και η ανάπτυξη τους μέσα στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό θα προγραμματιστούν επισκέψεις μαθητών από σχολεία της Εύβοιας αλλά και εκτός Νομού, σε ευβοϊκές επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις που καθίστανται επισκέψιμες και μπορούν να υποστηρίξουν τις ανωτέρω επισκέψεις των μαθητών με ξεναγήσεις στους χώρους παραγωγικής διαδικασίας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος https://bit.ly/2AwE5ZG και την αποστείλετε στο Επιμελητήριο Εύβοιας έως την Τετάρτη 5/12/2018, στα e-mail: k_makris@eviachamber.gr και anagnos@eviachamber.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου