Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Να επιτραπεί η στάθμευση στην Αβάντων και από τις δύο πλευρές ζητούν οι επαγγελματίες.''Χάνουμε πελάτες....''

Αγανάκτηση ,ταλαιπωρία και συχνούς εκνευρισμούς πλέον προκαλεί το γεγονός της απαγόρευσης της στάθμευσης και από τις δυο πλευρές του δρόμου στους μονόδρομους των Ψαχνών και ιδιαίτερα επί της Αβάντων.

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της πόλης των Ψαχνών οι οποίοι πέραν του ότι δεν βρίσκουν χώρο στάθμευσης για τα δικά τους αυτοκίνητα ,τα οποία χρησιμεύουν στην δουλειά τους ,χάνουν πελάτες λόγο του ότι ο φόβος της κλήσης που ενδέχεται να δεχτούν ,ακόμη και για λίγα λεπτά στάθμευσης,τους κάνει να μην ψωνίζουν στα τοπικά καταστήματα!

Ειδικότερα δε και σε ότι αφορά την οδό Αβάντων ο δρόμος πληρεί όλες τις προδιαγραφές ώστε η σήμανση να καταργηθεί,αρκεί επί τέλους ο Ψαθάς να εφαρμόσει κανονισμό ανεφοδιασμού των καταστημάτων και ωράριο εισόδου των οχημάτων που ανεφοδιάζουν καταστήματα.

Στο σημείο αυτό αξίζει ν'αναφέρουμε ότι όταν σχεδιάστηκαν οι μονοδρομήσεις στα Ψαχνά η πρώτη σκέψη ήταν ειδικά η Αβάντων να μην σημανθεί αλλά αργότερα ο Δήμος και η τότε Δημοτική αρχή προχώρησαν στην σήμανση ,και παρά το γεγονός ότι ο δρόμος είναι μεγαλύτερος των 6.5 μέτρων στο φάρδος του.Ένα μέτρο που εφαρμόστηκε με μοναδικό σκοπό την εισροή εσόδων στον Δήμο από τις κλήσεις που δέχονται οι οδηγοί των οχημάτων.

Ένα άλλο σημείο που χρίζει διευκρίνισης είναι ότι το ζήτημα δεν αφορά την αστυνομία ,η οποία εφαρμόζει τον νόμο ,αλλά την Δημοτική αρχή η οποία και έχει την ευθύνη της σήμανσης ανά τις οδούς και εντός αστικού ιστού.

Έτσι τα όσα διαρρέονται(πάγια τακτική της νυν Δημοτικής αρχής και όσων την πλαισιώνουν)περί ευθύνης της αστυνομίας(!!!!) δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια!
Το αντίθετο μάλιστα καθώς η Δημοτική αρχή και σύμφωνα με όσα λέγονται χρησιμοποιεί την στάθμευση προκειμένου ο Δήμος να έχει έσοδα από το μέτρο αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου