Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Εγκαίνια Α.Τ Διρφύων Μεσσαπίων περιμένοντας την Γεροβασίλη θα γίνουν τα εγκαίνια ! έτοιμη η επικοινωνιακή φιέστα του Ψαθά αλλά.....


Με πυρετώδεις ρυθμούς ο Δήμαρχος Γ.Ψαθάς ετοιμάζει τα εγκαίνια του νέου Α.Τ του Δήμου και διαρρέει ότι θα παραστεί και η Υπουργός Προστασίας του πολίτη Όλγα Γεροβασίλη,προκειμένου το νέο Α.Τ να έχει και υπουργική ''ευλογία''για τη λειτουργία του.

Οι εργασίες συνεχίστηκαν και χθες με γοργούς ρυθμούς καθώς ο Γ.Ψαθάς έχει κάνει μεγάλη επικοινωνιακή επένδυση στα εγκαίνια αυτά ελπίζοντας να αναστρέψει την εικόνα του Δήμαρχου με το λιγότερο έργο σ'όλα τα χρόνια λειτουργίας του Δήμου!

Μετά τις αποκαλύψεις για τον ρόλο που είχε στην υποβάθμιση του ΤΕΙ και την παράδοση (στην ουσία)της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΕΥΡΙΠΟΥ (κατ'εντολή ΣΥΡΙΖΑ και με τις ''ευλογίες''Πρατσόλη )στην Χαλκίδα αλλά και την σχεδόν ανύπαρκτη στάση του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΛΑΡΚΟ και την απένταξη του ''φράγματος των Ψαχνών''(και πάλι κατ'εντολή ΣΥΡΙΖΑ και τις ''ευλογίες του Υπόυργού Αποστόλου τότε)ο Δήμαρχος που σημειωτέων έκανε όλα τα σχέδια της κυβέρνησης πραγματικότητα σε ότι αφορά τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων,έχει στην κυριολεξία ''γαντζωθεί ''από την μεταφορά του Α.Τ στην Καστέλλα και παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ή τις ενστάσεις που εκφράζονται ακόμη και από την ένωση των αστυνομικών!

Μ'αυτά και μ'αυτά τα εγκαίνια θα γίνουν αλλά αυτό που μένει να δούμε είναι το ποιες θα είναι οι μελλοντικές εξελίξεις στο όλο ζήτημα καθώς θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι αυτές θα υπάρξουν και ειδικότερα σε αλλαγή κυβέρνησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου