Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-3: Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μπασούκο





Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μπασούκο (φωτό) η ομάδα του Αυλωναρίου -στην αποδοτικότερη χρονιά της στην Α' ΕΠΣΕ- πέρασε σαν σίφουνας από την Καστέλλα με 3-1.


Οσον αφορά την Καστέλλα η ήττα δεν τη βάζει σε μπελάδες, καθώς έχασαν και τα Κόσκινα από τη Μακρυκάπα και η Καστέλλα βρίσκεται στο +7 από τα Κόσκινα δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή της.

Στο 15' ο Μπασούκος κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Τσαλιαγκός για το 0-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (16') ο Μπασούκος με φάουλ από πλάγια έκανε το 0-2, ενώ στο 21' ο Δ. Μπασινάς με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

Στο 40' ο Μπασούκος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ έκανε το 1-3.

Στο β' ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και το Αυλωνάρι πήρε άλλο ένα τρίποντο και πλέον περιμένει στην έδρα του το ερχόμενο Σάββατο την πρωτοπόρο Ερέτρια.

Στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ της Καστέλλας Μπασινάς, ενώ στο 91' αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας (σ.σ. χτύπησε στο γόνατο) ο Οντιάμπο του Αυλωναρίου, κι ενώ ο Γιάννης Μπασούκος από τον πάγκο είχε κάνει και τις τέσσερις αλλαγές.

Διαιτησία: Κούκουρα, Περιβολάρης - Καρράς.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Γιάννης Παπαθεοδώρου): Κηρόπουλος, Βότσης, Κεχαγιάς (61' Αρχοντούλης), Κουρούπης, Μακρής, Ξυνογαλάς (57' Χρυσικός), Τσούτσης, Γκίκας, Νικούλης (68' Κανάμι), Δ. Μπασινάς, Ζήσης.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Τζαβάρας, Ιωαννίδης, Δαφνής (58' Παππάς), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος (84' Φραγκής), Ζαχαριάς, Β. Τσαλιαγκός (81' Περιβολάρης), Καρλής (71' Καράπας), Οντιάμπο.

egnomi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου