Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

''ΣΦΑΓΗ''ΡΑΠΤΑΚΗ-ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΟF/B ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜ.ΤΟ ΔΙΡΦΥΩΝ -ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ.





''Σφαγή''ανάμεσα στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ κ.Αλ.Θεοδοσίου και τον πρώην αντιδήμαρχο κ.Σπ.Ραπτάκη με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ και ειδικότερα την ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων-Μεσσαπίων και τις υποψηφιότητες που έχουν προκύψει!

Η ''κόντρα''ξεκίνησε όταν ο κ.Ραπτάκης με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/b καυτηρίασε τον τρόπο της επιλογής των προσώπων και το γεγονός ότι δεν άνοιξε πριν ένας ουσιαστικός διάλογος ώστε να συζητηθούν οι υποψηφιότητες,υπό μορφή διαβούλευσης ανάμεσα στα μέλη της τοπικής οργάνωσης.

ο κ.Ραπτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Θεοδοσίου για μη ενημέρωση και για προσωπικές του επιλογές που κατά την άποψή του δεν προωθούν το κόμμα της Ν.Δ στην τοπική κοινωνία.Του
καταμαρτυρεί ελείψεις σ'ότι αφορά τοπικά ζητούμενα και προβλήματα και ότι δεν έκανε κατά την θητεία του ως πρόεδρος τίποτα ουσιαστικό ώστε η Ν.Δ να αποτελεί σήμερα ,τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο,''σημείο αναφοράς ''για τα προβλήματα που ο Δήμος αντιμετωπίζει.



Όπως όλα δείχνουν η κατάσταση δεν θα εκτονωθεί εύκολα καθώς ο πρώην αντιδήμαρχος συσπειρώνει γύρω του πολλούς οι οποίοι έχουν την ίδια άποψη καθώς σε μια εποχή που ο Δήμος μπήκε σε μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική οικονομία και πιθανότατα θα φέρουν ανεργία και προβλήματα(ΛΑΡΚΟ,ΤΕΙ,κοκ) η ΔΗΜ.ΤΟ δεν ασχολήθηκε ενεργά μ'αυτά και δεν ανέλαβε προτωβουλίες ώστε να προωθηθούν λύσεις η να γίνουν προτάσεις που θα έδειχναν''δρόμους''ως προς την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους.

Ακολουθούν δημοσιεύσεις από τα ..''πυρά'' που αντάλλαξαν οι κ.κ Ραπτάκης και Θεοδοσίου.

Θεδοσίου:Υπάρχει Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος η οποία εξετάζει ενστάσεις επί των υποψηφιοτήτων στις εσωκομματικές εκλογές. Επιπλέον η διαδικασία υποψηφιοτήτων που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου, ήταν ανοικτή για όλους και είχε γίνει ενημέρωση σε όλα τα στελέχη απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν υποδείξατε κάποιον ούτε ενδιαφερθήκατε ο ίδιος προσωπικά. Τέλος τα τελευταία 2 χρόνια δεν σας είδαμε να συμμετέχετε με κάποια πρόταση για την περιοχή, ώστε να υποβληθεί στο κόμμα του οποίου υποτίθεται είστε μέλος.
Δεν αξίζει να σας απαντήσει κανείς αλλά για αρχή Θα παρακαλέσω να είστε προσεκτικός για σχόλια προ

Κύριε Θεοδοσίου σας ευχαριστώ για τις υποδείξεις σας αλλά σας τις επιστρέφω επιεικώς και σας παρακαλώ μην εκθέτεται άλλο ανθρώπους που σας στήριξαν δεν θα το ανεχθώ..Τώρα έτσι για την ιστορία ναύαρχε θα ήθελα να θυμηθείς ποιος σου έδωσε την νίκη στις εκλογές, όταν σε πολεμούσαν οι πάντες και ειδικά αυτοί που έχεις κολλητούς τώρα και με τους οποίους εγώ δεν είχα κανένα λόγο να έρθω σε αντιπαλότητα. Το αποτέλεσμα την άλλη μέρα μου έκοψες την καλημέρα και πήγες και έγλειψες εκεί που έφτυνες... Για τον άν είχα επιθυμία να υποδείξω κάποιον,εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος ,φέρεις ακέραια την ευθύνη ,καθώς παρά της συνεχείς παροτρύνσεις μελών του συμβουλίου δεν το έκανες, Τώρα τα τελευταία δύο χρόνια μόνο ένας ανύπαρκτος θα μπορούσε να μην έχει δει αν είμαι εδώ , αν κάνω προτάσεις και άν αγωνίζομαι για τον τόπο μου, ευτυχώς υπάρχει ο κόσμος της περιοχής μας που τα βλέπει καθημερινά... Και επειδή είσαι επικίνδυνος για το κόμμα και για την κοινωνία με τις κινήσεις που έκανες και σκέφτεσαι να κάνεις σε προκαλώ δημόσια να με καλέσεις στο πειθαρχικό τους κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής και εκεί θα τα πούμε όλα. Να ξέρεις ναύαρχε ότι ο λόγος μου είναι συμβόλαιο και τον υπερασπίζομαι με την ίδια μου την ζωή και δεν είναι σάλιο να το αναμασώ και ανάλογα τις περιστάσεις να το καταπίνω ή να τον φτύνω..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου