Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 5-0: Mε γκολ ...παρθενικά





Τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του, τη φετινή περίοδο, πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών κερδίζοντας με 5-0 τον Αστέρα Βατώντα που δεν φάνηκε καθόλου, ιδιαίτερα επιθετικά, μέσα στο γήπεδο του αντιπάλου του.

Ο Παναγιώτης Σκριβάνος (του Λάμπρου) είναι ο παίκτης που ξεκίνησε τον χορό των γκολ για τους νικητές και μάλιστα με δυο γκολ σε 5 λεπτά (27' και 32'), φθάνοντας ο ίδιος τα 8 προσωπικά στην τρέχουσα σεζόν. Ενα περισσότερο έχει πετύχει ο Γιάννης Σμυρναίος (έφυγε το Γενάρη και πήγε στην Ερέτρια), ο οποίος παραμένει ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή με 9 γκολ.

Στη συνέχεια και στο β' 45λεπτο πήραν σειρά οι πιτσιρικάδες του Ηρακλή για να διευρύνουν τη νίκη των γηπεδούχων, σημειώνοντας και τα παρθενικά τους γκολ.

Στο 50' μετά από μια έξοχη προσπάθεια του Γκούρλα, ο 17χρονος Χρήστος Στούπας πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα κι έκανε το 3-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ένας άλλος μικρός, ο 16χρονος Γιάννης Σίμωσης που ήρθε από τον Κύζικο στον Ηρακλή το περ. καλοκαίρι, πέτυχε κι αυτός το πρώτο του γκολ στην Α' κατηγορία της Εύβοιας, πάλι μετά από προσπάθεια του Γκούρλα.

Το τελικό 5-0 σημείωσε με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, ο Νίκος Τόλης (21 ετών) που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά κι αυτός με τη φανέλα του Ηρακλή.

Διαιτησία: Δανιηλίδης, Αργύρης-Σέρρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιαννούτσος/Φαμελιάρης): Μώρος, Βογιατζής (83' Οσμάνι), Δούλος, Τόλης, Μπελίτσος (67' Κουβούσης), Σπανός, Σίμωσης, Μαρίνος, Σκριβάνος (75' Κατσαρής). Στούπας, Γκούρλας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Στ. Σταθαράς): Ι. Σταθαράς, Κορκόβελος, Τσώκος (46' Νεσίμι), Γούσιας, Ντούκα, Κηρύκος, Χασανλάρι, Γούναρης, Μαμτζαδέριας, Γιαννουκάκος, Μαρμαρινός. ΠΗΓΗ: e gnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου