Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Σάββας Κυριακλείδης απαντά στη Χονδρογιάννη για τον εμπρηστή από τον Σταυρό.





Πρός πάσα αδαή, πνευματικά ανήμπορο και επίδοξο πολιτευτή:Θα ήθελα να ενημερώσω πως η ΠΥΡΟΜΑΝΙΑ αναγνωρίζεται από την Ψυχιατρική ως διπολική ψυχωσική διαταραχή αντίστοιχα με την ΣΕΞΟΜΑΝΙΑ και πολλές φορές αυτές οι δύο διαταραχές συνυπάρχουν σε ένα άτομο. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου βιαστές έκαιγαν τα θύματά τους ...........................Πρίν λοιπόν αποτολμήσεις να <ψυχογραφήσεις> όχι απλά ένα άτομο αλλά ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ θα πρέπει να αναλογιστείς πόσες παράμετροι μπορούν να σου διαφύγουν , να εκτεθείς ανεπανόρθωτα και τελικά περί άλλων να τυρβάζεις στην μακαριότητα και απλότητα των συλλογισμών σου.!!

......Συνεχίζω και λέω πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί ένα άτομο που 8 φορές (και το νούμερο μπορεί να είναι ανακριβές πρός τα κάτω!!) προσπάθησε να κάψει το χωριό του(και ίσως όχι μόνο αυτό!!) ?? Για εμένα η απάντηση είναι ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ. Αρα πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο άτομο?? Και πάλι για εμένα , ναί.
...........Και φθάνουμε στο επίμαχο σημείο : Ευθύνεται ένα ολόκληρο χωριό για την ψυχωσική διαταραχή και τις εκδηλώσεις της ενός ατόμου?
..........Η συντριπτική πλειοψηφία του χωριού αγκάλιαζε με στοργή και έμπρακτη κατανόηση των προβλημάτων του <Βασιλάκη> τον ίδιο αλλά και τα αδέλφια του που βιοπορίζονταν δύσκολα. Ο Βασίλης για το χωριό ήταν πάντα <Βασιλάκης> και καθημερινά <έμπαινε> στα περισσότερα σπίτια του χωριού ως εργάτης ή ως τεχνίτης προσφέροντας τις εργασίες του και αμοιβοταν για αυτό 30, 40 , 50 ευρώ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!! Εάν αυτό δεν αποτελεί απόδειξη της αγάπης , κατανόησης και έμπρακτης συμπαράστασης των χωριανών πρός τον Βασίλη τι άλλο θα μπορούσε να είναι??
.........Φυσικά πάντα θα υπάρχουν 2-3 πνευματικά ανάπηροι και μειωμένων δυνατοτήτων άνθρωποι που ευτελίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη και φέρνουν σε δύσκολη θέση αδύναμες ψυχές!!! Αυτό όμως σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για εγκληματικές πράξεις......Εάν στην θέση των εμπρησμών βρισκόταν βιασμοί κοριτσιών με την ίδια ελαφρότητα οι ψυχοπονιάρηδες θα στέκονταν στο πλάι του Βασίλη και απέναντι σε ολόκληρο χωριό??? Δεν νομίζω.
........Την επικινδυνότητα και την σοβαρή διαταραχή του εμπρηστή διέκρινε και ο εισαγγελέας για αυτό άλλωστε και κρίθηκε προφυλακιστέος και ας μην σπεύδουν αδαείς και εντελώς άσχετοι . ανενδοίαστα και με ελαφρά την καρδία να κατηγορήσουν ένα ολόκληρο χωριό ή μια ολόκληρη κοινωνία για εγκλήματα που πρέπει να τιμωρηθούν.
..........Τελειώνοντας θέλω να πώ πώς το να αφαιρείς ζωές αλεπούδων . κουναβιών , φιδιών , πουλιών , κατσικιών , δέντρων . φυτών καίγοντάς τα , ναι σε κάνει εγκληματία και με την ίδια ευκολία θα μπορούσες να αφαιρέσεις και ανθρώπινη ζωή.........Άλλωστε ο καθένας μας θα μπορούσε πολύ εύκολα να βρεθεί στην θέση των παραπάνω ζώων ή δέντρων!!! Ήταν απλά θέμα ...............ΜΠΟΦΟΡ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου