Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ψάχνουν καταλύματα για μετανάστες στη Εύβοια! Κρύβουν τις''εντολές'' οι Δήμαρχοι;





Ψάχνουν διακαώς καταλύματα για τους μετανάστες και στην Εύβοια και μάλιστα με δέλεαρ μίσθωση πληρωμένη από το κράτος!

Το Υπ.Μεταναστευτικής πολιτικής προκειμένου ν' αποσυμφορήσει τα νησιά από τον υπερπληθυσμό των μεταναστών ,αλλά και να μετριάσει τα όσα μεγάλα παγκόσμια ΜΜΕ μεταδίδουν για την Μόρια και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα περισσότερα κέντρα προσφέρει οικονομικά κίνητρα σε ιδιοκτήτες ακινήτων και ξενοδοχείων και στην Εύβοια προκειμένου να δεχτούν ενικοίαση για λογαριασμό μεταναστών!

Σύμφωνα με πληροφορίες από πολύ έγκυρες πηγές οι Δήμαρχοι και της Εύβοιας έχουν λάβει ειδοποίηση που περιγράφει την κατάσταση αλλά υπό τον φόβο αντιδράσεων στις κατά τόπους κοινωνίες δεν έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε συζήτηση με τοπικούς ιδιοκτήτες για το ζήτημα!

Το υπουργείο συστήνει στους Δήμαρχους να κάνουν τοπική έρευνα αγοράς για ''πρόθυμους'' ιδιοκτήτες οι οποίοι με δέλεαρ το ''καλό''ενοικιοστάσιο και το σίγουρο ,αφού θα πληρώνει το υπουργείο,και με ποσά τα οποία θα ξεκινούν από τα 400 ευρώ περίπου θα δεχτούν τους μετανάστες!

Στο σημείο αυτό καλό είναι να υπενθυμίσουμε ότι την ίδια πρόταση είχε κάνει προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων των Ψαχνών και ο γραμματέας της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια Ν.Σιόλας ως αντίμετρο για την απώλεια ενοικίων από την ''φυγή'' του ΤΕΙ από τα Ψαχνά μακροπρόθεσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου