Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

''Μαδούρικη ''απάντηση Σπ.Ραπτάκη στον Χρ.Μπούρα για το νερό των Ψαχνών!!!





Με μια ''Μαδούρικη''απάντηση ο υποψήφιος Δ.Σ του Ψαθά και πρώην αντιδήμαρχος Σπ.Ραπτάκης απάντησε στον πρώην Δ.Σ Χρ.Μπούρα στις ανησυχίες του για την  ποιότητα και την ποσότητα του πόσιμου νερού στα Ψαχνά.
Με λίγα λόγια ,και όπως θ'αντιληφθείτε αφού τα περιστατικά του λασπωμένου νερού που έτρεχε τις προηγούμενες ημέρες στο δίκτυο της πόλης των Ψαχνών ,δεν έτυχε στον ίδιο ή σε φίλους του είναι σαν να μην έγινε!!!
Φαίνεται ο Σπ.Ραπτάκης δεν πείθεται ούτε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ,ούτε από τα βίντεο!!!! Προφανώς να πιστεύει ότι είναι προπαγάνδα των πολιτών στον πρόσφατα αγαπημένο του Δήμαρχο!
Καμαρώστε την ''δημοκρατική του απάντηση:


Χρ.Μπούρας:
''ΤΑΔΕ ΕΦΗ : Ο Ραπτάκης Σπυρίδων για τη θολορέτητα του νερού ύδρευσης Ψαχνών Καστέλας λόγο πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων στη περιοχή μας .
Κύριε Μπουρα ..................... , αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, γιατί ενώ παίρνουμε από το ίδιο δίκτυο ,ούτε εκατό μέτρα πιο κάτω δεν είναι το σπίτι μου , ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ , ούτε εγώ , ούτε η Ποστολαρενα, ούτε ο Βασιλιάς, ούτε ο Τσάμης Δημήτρης, γείτονες όλοι αυτοί, και τους ρωτώ σχεδόν καθημερινά.''



 Υ.Γ:Ρε ούτε η ''ποστολάρενα δεν το βεβαιώνει ποιες φωτο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου