Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Ετοιμάζουν ''αποκαλύψεις'' για τον Θεοδοσίου .

Ετοιμάζουν αποκαλύψεις για τον''ρόλο''του Αλ.Θεοδοσίου τα τοπικά και όχι μόνο στελέχη της Ν.Δ ,με αφορμή συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του ''Εύριπος fm'',και που αναφέρεται σε όσα προηγήθηκαν της ένταξής του στο ψηφοδέλτιο του Γ.Ψαθά,ο οποίος σημειωτέων στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε η συνέντευξη Θεοδοσίου ,και σύμφωνα με όσα θα λένε στελέχη της Ν.Δ που έζησαν τα τελευταία 2-3 χρόνια τον ναύαρχο από κοντά,βρίθει ανακριβειών και σε σημείο ψευδών δεδομένων!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαρρεύσουν στην δημοσιότητα γεγονότα και καταστάσεις που τα τοπικά στελέχη έζησαν μαζί του τόσο στην Ν.Δ όσο και στον Ηρακλή Ψαχνών όταν ήταν πρόεδρος ο ίδιος.

Χαρακτηριστικά τα όσα μας είπε τοπικός ποδοσφαιρικός παράγοντας και ειδικά εκεί που ο Θεοδοσίου κάνει λόγο για την στήριξή του στην ομάδα της Καστέλλας,όπου όπως μας είπε ,και γνωρίζουμε,''...μιλάει για στήριξη στην Καστέλλα''και πριν λίγες ημέρες εξέδωσε επιστολή εναντίον της διοίκησης και όντας υποψήφιος του Ψαθά....''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου