Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Κουλοχέρης (με στήριξη Μπουροδήμου) διεμβολίζει τον Ψαθά και μπαίνει δυνατά στην μάχη των εκλογών.



Μπορεί ο Γιάννης Μπουροδήμος να εγκαταλείπει τα Δημοτικά έδρανα και να «βάζει πλώρη» για την Βουλή με το ΚΙΝ.ΑΛΛ ωστόσο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Κουλοχέρης δεν θα δώσει μόνος του την μάχη καθώς θα έχει την στήριξη αρκετών στελεχών από την παράταξη του πρώην Δημάρχου αλλά και του ίδιου του Γιάννη του Μπουροδήμου.



Από ότι φαίνεται ο Δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος, Ανδρέας Κουλοχέρης έχει ήδη συγκροτήσει  μέρος του ψηφοδελτίου του τ'οποίο ακόμη δουλεύεται από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Στο πλευρό του Ανδρέα Κουλοχέρη ως Υποψήφιος Δήμαρχος βρίσκονται συνάδελφοί του και στελέχη της παράταξης του Γιάννη Μπουροδήμου όπως ο Γιώργος Λάμπρου  και ο Γιώργος Λαφαζάνης οι οποίοι τον στηρίζουν και είναι μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές αλλά και όπως αφήνεται να εννοηθεί ο ίδιος ο Γιάννης ο Μπουροδήμος αν και εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο!

Μάλιστα ο Ανδρέας Κουλοχέρης «παίζει» δυνατά και εκτός έδρας αφού έχει «χαρτιά» και σε όλες σχεδόν τις τοπικές κοινότητες του Δήμου με την βοήθεια του Γιάννη Μπουροδήμου ενώ φυσικά η μεγαλύτερή του δύναμη είναι τα Πολιτικά ο τόπος από τον οποίο κατάγεται αλλά και κατοικεί.

Η υποψηφιότητα του Ανδρέα προβληματίζει τους άλλους υποψήφιους και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Γ.Ψαθά καθώς στην περιφέρεια του Δήμου ο Κουλοχέρης τον έχει μπλοκάρει με δεδομένο ότι η πενταετία Ψαθά παρουσίασε πολλές ελλείψεις εκτός Ψαχνών,με την δυσαρέσκεια να είναι πλειοψηφία στα χωριά του Δήμου ,στο πρόσωπό του!

Υπάρχουν μεγάλα Τ.Δ και στην Μεσσαπία και στη Δίρφη που ο Ψαθάς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα για καλές υποψηφιότητες με αποτέλεσμα να περιορίζεται σε υποψηφίους μικρής δυναμικής στα Τ.Δ τους!

Μάλιστα τα ''πράγματα''γίνονται ακόμη πιο στενάχωρα στην περιφέρεια καθώς ο Ψαθάς και σαν πρόσωπο ανιχνεύεται τρίτος σε πολλά από αυτά!

Με δεδομένο δε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ακριώτης και Πρατσόλης καθώς και Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας στηρίζουν τον ''ανεξάρτητο'' Ψαθά και το ΚΙΝ.ΑΛΛ τον Κουλοχέρη οι σχέσεις Ψαθά- ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει αντιληπτές στους περισσότερους πολίτες.

Μάλιστα το γεγονός ότι στον συνδυασμό του έχουν εισέλθει υποψήφιοι όπως οι Ραπτάκης ,Φρατζής και Θεοδοσίου με βαθιά δεξιά αντίληψη και φρασεολογία δίνουν ξεκάθαρα την εικόνα ενός πολιτικού ''αχταρμά''που τον ενώνουν υποσχέσεις και πιθανές καρέκλες μελλοντικής τοπικής εξουσίας.Κάτι που προβληματίζει τους περισσότερο δημοκρατικούς πολίτες του Δήμου,και δη αυτούς του κέντρου οι οποίοι κινούντε ευκολότερα προς Γκόγκου και Κουλοχέρη.

Όλα αυτά όμως παραμένουν απλά δεδομένα και τίποτα περισσότερο καθώς ο δρόμος προς τις εκλογές τώρα μπαίνει στην τελική ευθεία του και τα δεδομένα θ'αλλάζουν συνεχώς έως την D DAY που οι συνδυασμοί θα κλείσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου