Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Συνέντευξη του Χρ.Παγώνη εκθέτει τον Ψαθά για όσα λέει για ΤΕΙ και ''Τεχνόπολη Ευρίπου''.Ωφελημένη η Χαλκίδα ,κομπάρσος τα Ψαχνά!!!

Ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης ήταν φιλοξενούμενος στο κανάλι Κόντρα όπου μίλησε για το έργο της δημοτικής αρχής αλλά και για τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού.

Πλήρης επιβεβαίωση των όσων κατά καιρούς σας έχουμε παρουσιάσει αποτελεί η συνέντευξη που έδωσε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ.Χρ.Παγώνης στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα,σε σχέση με τα ζητήματα του ΤΕΙ-ΕΚΠΑ και τις εξελίξεις σ'αυτό.

Ο Δήμαρχος ''αποκάλυψε''ότι η ''Τεχνόπολη Ευρίπου ''στην ουσία είναι ζήτημα του Δήμου του,και όχι του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων όπως ο Δήμαρχος Ψαθάς υποστηρίζει και διαδίδει στον Δήμο του.

Επίσης ''αποκάλυψε''ότι από τον Σεμπτέμβριο του 2019 θα λειτουργήσουν στο ΕΚΠΑ(ΤΕΙ) μόλις τρία τμήματα σε σχολές!!!!

Τα όσα ο Δήμαρχος Χαλκιδέων ανάφερε εκθέτουν τον Ψαθά ο οποίος είχε μιλήσει για περισσότερα από επτά τμήματα το 2019 και για ''Τεχνόπολη Ευρίπου''με ''χρώμα''του Δήμου του!
Ο Χρήστος Παγώνης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ως δημοτική αρχή δόθηκε έμφαση στον αθλητισμό με τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις όπως το Eurobasket το 2016, με το κλειστό γήπεδο στο Βασιλικό αλλά και μία σειρά σε επεμβάσεις αθλητικού ενδιαφέροντος σε όλο τον Δήμο. Μία ακόμη σημαντική εξέλιξη είναι η εγκατάσταση του φυσικού αέριου στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας, που θα τεθεί σε λειτουργία από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019.


Σημαντικό έργο είναι η λειτουργία του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, που αναμένεται μέσα στο 2019, αλλά και η Παράκαμψη της Χαλκίδας, ένα έργο 200 εκ. ευρώ, επισήμανε ο Χρήστος Παγώνης.


Ο κ. Παγώνης ανέφερε ακόμη την σημαντική δουλειά που έχει γίνει για την Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας, για τις μελέτες και τις εγκρίσεις που έχει λάβει η δημοτική αρχή, και τα έργα ανάπλασης και ανακατασκευής της που θα ολοκληρωθούν σε 3 χρόνια.


Το 2014 λάβαμε ένα κενό σε ότι αφορά την Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, δήλωσε ο Χρήστος Παγώνης.


Ο δήμαρχος Χαλκιδέων δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Συγκρότημα του Ευρίπου σε συνεργασία με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που θα είναι το πρώτο Πανεπιστημιακό Παράρτημα που δημιουργείται στην Χαλκίδα. Ενώ αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία τρία τμήματα της σχολής το 2019.


Δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί στα οφέλη που θα φέρει το Θαλασσινό Καρναβάλι στα μαγαζιά της Χαλκίδας αλλά και την Λευκή Νύχτα στον εμπορικό δρόμο της πόλης.


Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη του ο Δήμαρχος ανέφερε τους επόμενους στόχους. Σκοπός είναι η Χαλκίδα να γίνει ένας προορισμός για συνέδρια από όλο τον κόσμο, θρησκευτικός τουρισμός και με δράσεις για τουριστική ανάπτυξη. Τέλος Μαρτίου θα γίνει ένα Αναπτυξιακό συνέδριο στην Χαλκίδα για νεοφυής επιχειρήσεις. Δημιουργία μονάδας διαχείρισης αποβλήτων του δήμου Χαλκιδέων.


Ακολουθεί όλη η συνέντευξη του Χρήστου Παγώνη:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου