Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Επί ποδός η αστυνομία για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Εύβοια – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις





Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας εν όψει της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Εύβοιας στις 2 και 3 Ιουνίου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις αγιοκατάταξης του Οσίου
Ιακώβου Τσαλίκη του νέου ασκητού στην Μονή Όσιου Δαυίδ Δρυμώνα.

Εκτός των μέτρων ασφαλείας θα ισχύσουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή λόγω και του μεγάλου αριθμού επισκεπτών που αναμένονται στην περιοχή.

– Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση την Μονή Οσίου Δαυίδ θα πραγματοποιείται ελεγχόμενα και μόνο από την Ε.Ο. Ροβιών-Ιστιαίας

– Η στάθμευση των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στους χώρους που θα υποδείξουν οι τροχονόμοι.

– Η αποχώρηση όλων των επιβατικών οχημάτων θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

– Η αποχώρηση όλων των λεωφορείων θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

– Κατά τις ώρες 17:30-18:15 και 20:30-21:15 του Σαββάτου, θα υπάρξει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Μονής Οσίου Δαυίδ

– Κατά τις ώρες 6:15-7:00 και 11:30-12:15 της Κυριακή;, θα υπάρξει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Μονής Οσίου Δαυίδ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου