Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Η Γ.Σ.ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΠΑΕ; Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ.





Στις αρχές Ιουνίου η γενική συνέλευση και η εκλογή νέας διοίκησης στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και όλα δείχνουν ότι στην ιστορική ομάδα των Ψαχνών και της Εύβοιας θα υπάρξει αλλαγή διοίκησης.

Σύμφωνα με όσα ,η αλήθεια είναι με το σταγονόμετρο ,διαρρέονται μια ''νέα''ομάδα ανθρώπων οι οποίοι όμως είναι ταυτόχρονα παλιοί παράγοντες αναλαμβάνουν την ομάδα.

Επιστρέφει ,όπως όλα δείχνουν,η παλιά ''φρουρά της ΠΑΕ με επικεφαλής και πάλι τον Γ.Στούπα που ενδιαφέρεται ν'αναλάβει την ομάδα στη μετά Θεοδοσίου εποχή.Μια ''εποχή''που δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο ή καλύτερα δεν κλείνει όπως ο ίδιος ο επίτιμος ΥΠ.ΓΕΕΘΑ θα ήθελε,αφού στην ουσία αναγκάζεται να παραδώσει την ομάδα ελλείψη στήριξης και οικονομικών πόρων!

Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για ''μια καλύτερη''εποχή που έρχεται'' για την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ καθώς πιστεύουν ότι ο Στούπας θα καταφέρει ν'αναδιοργανώσει την ομάδα και καθώς είναι ''μέσα''στο Ευβοϊκό σύστημα του ποδοσφαίρου σε τρία χρόνια ,όπως διαρρέεται ,η ομάδα θα ξαναβρεθεί στην F/L ή Β' Εθνική(όπως σας αρέσει πέστε το),εκπροσωπώντας την Εύβοια!

Ένα άλλο σημείο είναι η διαδοχή να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την απαραίτητη ηρεμία καθώς είναι γνωστό ότι στο περιβάλλον των υποστηρικτών της αλλαγής αυτής υπάρχουν ,λίγοι,αλλά ''θερμοκέφαλοι'' οι οποίοι ίσως επιχειρήσουν ''επίθεση''στον κ.Θεοδοσίου,για όσα έχει υποστηρίξει στο παρελθόν και τα όσα έπραξε κατά την θητεία του και με τα οποία δεν συμφωνούσαν.

Άλλο σημείο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο ΗΡΑΚΛΗΣ και οι εξελίξεις σ'αυτόν ''παρακολουθούνται'' από το Δ.Σ του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και τις παρατάξεις καθώς τα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν ειδικά με την διαχείριση του γηπέδου των Ψαχνών και γενικά τον τρόπο που λειτουργούσε η τότε ΠΑΕ απέναντι στον Δήμο,σύμφωνα με πολλούς Δ.Σ αλλά και την Δημοτική αρχή δεν πρόκειται να επαναληφθούν

''Αφεντικό ''στον χώρο του γηπέδου και των εγκαταστάσεων και τη διαχείριση που γίνεται είναι ο Δήμος,λένε με νόημα και στέλνουν το μήνυμα σε όλους όσους θα βρίσκονται στην όποια ''νέα διοίκηση ή πέριξ αυτής!

Ανάλογο μήνυμα είχε δοθεί και στην διοίκηση Θεοδοσίου καθώς είναι γεγονός ότι από την πλευρά της ήθελε αλλά και επιχείρησε πολλές να έχει λόγο,αλλά αυτό δεν συνέβη.

Τέλος σκοπός είναι από την όλη διαδικασία αυτός που θα βγει κερδισμένος να είναι η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ και να υπάρξει μια διοικητική κατάσταση η οποία να δουλέψει στον χρόνο,να επαναφέρει τον κόσμο κοντά στην ομάδα,να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και να δημιουργήσει υποδομές στην ομάδα,ώστε να μην επαναληφθεί το ....''φαινόμενο'' του 2016 όταν η ομάδα όχι τυχαία βρέθηκε με μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου