Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΙΝΟΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΗ. ΑΙΧΜΕΣ ΣΕ ΨΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΨΑΧΝΩΝ.

Γιαννη, εκτιμάς οτι οσα υποστήριζα και επραξα στην Διοικηση ειναι αντικείμενο Επίθεσης κατα την αποψη σου; Κανένας Έπαινος για την προςπαθεια που η ομαδα έμεινε ζωντανή; Πήρε δυο τίτλους (Κύπελλο, Supercup) ανέδειξε τον καλύτερο ποδοςφαιριστη Σκριβάνο, στην Ευβοια για το 2016-2017, τον πρώτο σκόρερ Μαναριτςα στην Α ΕΠΣΕ και στο κύπελλο, έπαιξε ωραίο ποδοσφαιρο, ειχε τη πρώτη χρονια την δεύτερη επίθεση στην κατηγορία, φέραμε την Εθνικη Ελλαδος Ενόπλων, τιμήσαμε μεγαλο αριθμό παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και παλαιών παραγόντων, κάναμε επίτιμα μέλη του σωματείου παιδια με ξεχωριστές ικανότητες και αφήνουμε 20 ποδοσφαιριστές στην ομαδα Ανδρών , 14 παικτες στην ομαδα Νεων και 34 παιδια στις ομαδες Τζούνιορ και Προτζουνιορ. Ολα αυτα μεςα σε λιγότερο απο 2 χρονια. Πέραν των -6 βαθμών προστίμων κλπ. , Λειτουργούσαμε σε οχι φιλικό περιβάλλον με μοναδικό κριτήριο να βοηθήσουμε το πιο ιστορικό σωματείο της Ευβοιας. Εάν για ολα αυτα αξίζουμε επίθεση ε ρε φίλε δεν μας αξιζει!
Οσο για το γηπεδο εμείς διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο τροπο οτι μας παραχωρηθηκε ως χρηςτες και ουδέποτε δηλώσαμε ιδιοκτήτες. Πως μπορούσαμε άλλωστε. Να θυμίσω μονο οτι η Δικτατορία έδωσε χρήματα μέσω ΓΓΑ να γινει το Σταδιο γιατι υπήρχε ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Απλά ειναι το πρωτο Σωματείο της πόλης και πρεπει να τυγχάνει του απόλυτου Σεβασμού απο ολους. Εμείς ζητήσαμε να υπαρχει ευταξία ωςτε οσοι το χρησιμοποιούν να αθλωνται ασφαλώς. Ας το σεβαστεί πρώτη ηΔημοτικη Αρχή, καθόσον το γηπεδο χρήζει συντήρησης λογω κατάρρευσης. Αν και δεν ειμαι Δημοτης της Πόλης ,πληρώνω δημοτικά τέλη εδώ , πέραν αυτού προσέφερα και προσωπική εργασία οποτε απαιτήθηκε.
Ε μου αξιζει Επίθεση γιατι τόλμησα να παρω το ρίσκο την ωρα που υπήρχε το απόλυτο τιποτα, με μοναδικό κριτήριο τον σεβασμό στην ιστορια της ομαδος.
Σημείωση :Τα όσα αναφέρονται απο τον κ.Θεοδοσίου είναι τοποθετήσεις του μέσω f/bσε δημοσίευμα του ''evia insider''με θέμα τις εξελίξεις στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΏΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου