Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Γ.Καρλής:''Οι υποψήφιοι να δημοσιεύσουν τις διακηρύξεις και προγραμμα 4ετίας.



ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.

Εν οψει Δημοτικων εκλογων πολλοι παιρνοντας το δικαιωμα απο μονοι τους απο τη σημαια χωρις να εχει προηγηθει εστω και μια μικρη κοινωνικη διεργασια επιλογης που θα τους υποδεικνυει ως επικεφαλεις μιας κινησης ,ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΛΕΓΟΝΤΑς ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΞΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!


Σαυτους ολους θελω να πω οτι η Αυτοδιοικηση ειναι μερακι,γνωσεις συλλογικη προσπαθεια οραμα, καθιερωση θεσμων που θα προαγουν την αειφορο αναπτυξιακη διαδικασια κοινωνικη πολιτικη υπερ των αναξιοπαθουντων και αποκομενων απο το κοινωνικο συνολο με ευθυνη του , σεβασμο στους συμμετοχικους θεσμους . και ΟΧΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΗΣ στη Κεντρικη Πολιτικη Σκηνη που προηγουμενα ειχαμε αποτυχει σ αυτη.

Αυτα ολα πρεπει να φαινονται σε δημοσιευσεις γνωστοποιησης Υποψηφιοτητων και οχι οι ανακοινωσεις αυτες (ανακοινωσεις διακηρυξης αρχων) να ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ,ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ,γιατι εμμεσως αποδεικνυουν ελλειψη γνωσεων ,προβληματων κλπ.

Πρεπει ολοι μας να ζητησουμε απο τους υποψηφιους να μας δημοσιευσουν τις ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ,για να μπορεσουμε να κανουμε την επιλογη μας, και γιατι αυτος που υποσχεται τα παντα ,υποσχεται το τιποτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου