Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Έρχονται διώξεις για την υπόθεση της τράπεζας Ευβοίας..


Έρχονται διώξεις για την πολύκροτη υπόθεση της τράπεζας Ευβοίας και του τρόπυ που χορηγούσε δάνεια και χορηγίες σε πελάτες και όχι μόνο!

Ο φάκελος της υπόθεσης αυτής βρίσκεται στα χέρια του αντιεισαγγελέα εφετών και περιγράφει λεπτομερώς σωρεία ''χορηγιών ''που έγιναν με ευθύνη των στελεχών και της διοίκησης τότε της τράπεζας!



Η όλη υπόθεση αφορά επισφαλείς χορηγίες χωρίς να υπάρχει πλήρης επεξεργασία των οικονομικών στοιχείων και υπέρβαση των πιστοδοτικών ορίων.

Ανάμεσα στοις υποθέσεις είναι και αυτή της χορηγίας των 70.000 περίπου ευρώ που έλαβε ως χορηγία ο Ηρακλής Ψαχνών και την οποία είχε κάνει η τράπεζα και σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί στο Δ.Σ ότι τα χρήματα αυτά προέκυψαν από την διαφορά των τόκων από τον λογαριασμό του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Μάλιστα ο Δ.Σ Ν.Χασάνδρας έχει καταθέσει μήνυση για το ζήτημα αυτό η οποία έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία της υπόθεσης καθώς και σύμφωνα με ότι έχει ειπωθεί δεν υπήρξε απόφαση του Δ.Σ αν και εφόσον όλα αυτά ισχύουν.

Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Γ.Ψαθάς δεν είχε προωθήσει το ζήτημα αυτό αναζητώντας ευθύνες αν κι εφόσον αυτές υπάρχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου