Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Έφεραν αποτέλεσμα οι πιέσεις στον Ψαθά. ''Έβαλε κιούνια'' στη ''Τριστέλλα' με προσωρινό έργο αλλά κατόπιν ''εορτής''και αφού ''πνίγηκαν''εκατοντάδες στρέμματα!


Με καθυστέρηση πολλών ετών και αφού καταστράφηκαν και εφέτος εκατοντάδες στρέμματα αγροτικής παραγωγής από τις έντονες βροχοπτώσεις που έφερε ο ''Ζορμπάς''και στην περιοχή της Εύβοιας μαζί με τεράστιες καταστροφές και απώλεια ανθρώπων,ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων και Δήμαρχος Γ.Ψαθάς προχώρησαν να ''φτιάξουν'' το αντιπλημμυρικό έργο στην ''Τριστέλλα''!

Μετά τα δεκάδες παράπονα των αγροτών και την πίεση που ΜΟΝΟ το ''evia insider'',άσκησε

προς τον Ψαθά ,ξαφνικά και εσπευσμένα και εκεί που δεν υπήρχαν κονδύλια στον Δήμο,τα συνεργεία του προχώρησαν το ''έργο''!

''Κάλιο αργά παρά ποτέ''λένε οι Έλληνες και έχουν δίκιο και ειδικά όταν πρόκειται για πολιτικούς και ιδιαίτερα της τοπικής αυτοδιοίκησης,και το λέμε αυτό γιατί φαίνεται ότι έπρεπε να χαθούν χιλιάδες ευρώ από την τοπική οικονομία και τα νοικοκυριά των αγροτών για να προχωρήσει η τοποθέτηση σε ''κιούνια''που θα έδινε λύση!

Παρόλα αυτά όμως οφείλουμε να πούμε ότι το ''έργο''έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια,καθώς και όπως αποδείχτηκε η υλοποίηση του δεν απαιτούσε μεγάλα ποσά και ιδιαίτερα χρονοδιαγράμματα.

Το ''έργο''δεν λύνει πλήρως το πρόβλημα και θα χρειαστεί μακρόπνοος σχεδιασμός και περισσότερο ''μελετημένα''έργα παρόλα αυτά πιστεύεται ότι δεν θα ξαναδούμε αυτά που συνέβησαν πρόσφατα με τα εκατοντάδες πλημμυρισμένα στρέμματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου