Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΣΕ συνεννόηση τα μέλη του συνδυασμού Μπουροδήμου για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.


Όπως όλα δείχνουν τις ημέρες που ακολουθούν θα συναντηθούν τα στελέχη της παράταξης Μπουροδήμου για να πάρουν αποφάσεις για το τι θα πράξουν σε σχέση με τις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Εκλεγμένοι Δ.Σ και Τ.Σ μαζί με πρόσωπα που συμμετείχαν στον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου θα επιδιώξουν να βρουν την λύση που θα είναι η καλύτερη για το μέλλον της παράταξής τους στα πλαίσια του Δήμου.

Με δεδομένο ότι ο Γιάννης Μπουροδήμος δεν θα συμμετέχει πλέον ως υποψήφιος Δήμαρχος αφού έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ,τα στελέχη του καλούνται να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση .

Πολλά αυτά που ακούγονται αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ,το μόνο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μελών δεν βλέπει κανένα θετικό σημείο προσέγγισης με την παράταξη του νυν Δημάρχου Γ.Ψαθά ή με τον ίδιο.

Η σφοδρότητα δε με την οποία συγκρούονται στα ζητήματα του Δ.Σ αυτό τουλάχιστον δείχνει

Σε αναμονή λοιπόν καθώς μετά και την υποψηφιότητα της Τζοβάννας Γκόγκου οι εξελίξεις ''τρέχουν''με περισσότερο γρήγορους ρυθμούς και το τοπικό πολιτικό τοπίο ξεκαθαρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου