Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Στον Ηρακλή Ψαχνών ο Βαγγέλης Ανέστης





Ο Χαλκιδέος επιθετικός Βαγγέλης Ανέστης, αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον ΑΟ Χαλκίς και πλέον ΄΄πολιτογραφήθηκε΄΄ Ψαχνιώτης, καθώς εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Βαγγ. Ανέστης ήταν από τα βασικά επιθετικά ατού του ΑΟ Χαλκίς, την περασμένη αγωνιστική περίοδο και από τους παίκτες που συνετέλεσαν, στην πολύ πετυχημένη χρονιά που έκαναν οι ΄΄Νερατζούρι΄΄!

Στον ΑΟ Χαλκίς προπονητής ήρθε ο Τίμος Καβακάς και στο ξεκίνημα σχεδόν της προετοιμασίας, Καβακάς και Ανέστης ήρθαν σε σύγκρουση, με τον κόουτς να δηλώνει πως ΄΄…όσο είμαι εγώ προπονητής στον ΑΟΧ, η πόρτα είναι κλειστεί για τον Ανέστη…΄΄με αποτέλεσμα να σταματήσει ο Χαλκιδέος επιθετικός, να προπονείται με τον ΑΟΧ!

Ο Τ. Καβακάς αποτέλεσε πολύ σύντομα παρελθόν από τον ΑΟΧ, όμως ο Βαγγέλης Ανέστης, δεν επέστρεψε ποτέ στην ομάδα, το γυαλί δεν είχε απλά ραγίσει, είχε σπάσει και είχε γίνει θρύψαλα…

Τότε άρχισε ένα ΄΄μπάντ-ντε-φερ΄΄ μεταξύ διοίκησης του ΑΟΧ και Βαγγ. Ανέστη, όσον αφορά την ελευθέρας του, ενώ ταυτόχρονα ο Χαλκιδέος επιθετικός, ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ηρακλή Ψ., έχοντας φυσικά συμφωνήσει να ενταχθεί στο ρόστερ των ΄΄πρασίνων΄΄, εφ’ όσον καθάριζε το τοπίο με τον ΑΟ Χαλκίς!

Έτσι το ΄΄σήριαλ΄΄-Ανέστης αφού κράτησε για αρκετό καιρό, έφτασε σε αίσιο τέλος για τον παίκτη αλλά και για τον Ηρακλή Ψ.! Ο ποδοσφαιριστής πήρε το δελτίο του από τον ΑΟ Χαλκίς και εντάχθηκε στον Ηρακλή Ψ., όπου είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να βοηθήσει άμεσα στους στόχους της ομάδας των Ψαχνών Θεωρείται ότι είναι πανέτοιμος για άμεση αγωνιστική δράση καθώς εδώ και πολύ καιρό όπως προαναφέραμε, προπονείται και συμμετέχει στα εσωτερικά 2πλά του Ηρακλή Ψαχνών.
Πηγή: Δυνατά Αθλητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου