Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Σίγουρος ο Παγώνης για την ''τεχνόπολη''στο Παντείχι''έδωσε ''τα 56 στέμματα! '' Ύποπτη η στάση του Ψαθά δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση!!!


Eνα βήμα πιο μπροστά από τον Δήμαρχο Γ.Ψαθά δείχνει να είναι ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρ.Παγώνης στο ζήτημα της τεχνόπολης Ευρίπου που αφορά και το μέλλον του ΤΕΙ στα Ψαχνά ως ...''πανεπιστημιακό''ίδρυμα.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων φάνηκε για ακόμη μια φορά περισσότερο έτοιμος από τον Ψαθά ,ό οποίος και παρά τα όσα έλεγε δεν έχει ακόμη οριοθετήσει τον χώρο που θα προτείνει για την τεχνόπολη!

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλιου στον Δήμο Χαλκιδέων ο Χρ.Παγώνης δήλωσε ΄'ότι ο Δήμος του οριοθετεί χώρο 56 στεμμάτων στο Παντείχι ,ο οποίος μάλιστα κρίθηκε κατάλληλος ώστε ν'ανεγερθεί η τεχνόπολη!

Παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους Δ.Σ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αυτό που δεν αμφισβητείται είναι πλέον ότι η τεχνόπολη θα γίνει στη Χαλκίδα! Αν λοιπόν εξελιχθούν έτσι τα πράγματα τότε επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ το δικό μας που πρίν 15 ημέρες έκανε λόγο για σιγουριά Παγώνη ότι η τεχνόπλολη θα είναι τελικά στη Χαλκίδα!

Ένα άλλο σημείο που χρίζει προσοχής είναι ότι ό Δήμαρχος Γ.Ψαθάς δεν έχει καταθέσει εγγράφως καμία πρόταση για το ζήτημα αυτό γεγονός που αν επιβεβαιωθεί αφήνει υποψίες για καταστρατήγηση της όλης υπόθεσης από τον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια και το γεγονός ότι προκειμένου ο Ψαθάς να εξασφαλίσει την όποια στήριξη μπορεί να του δοθεί από το κόμμα αυτό,να συμπλέει μαζί του λέγοντας αλλά προς τους Ψαχνιώτες και πράττοντας άλλα στην πραγματικότητα!

ότι και να συμβαίνει πάντως ο καιρός είναι κοντά και σύντομα θ'αποκαλυφθεί ο ρόλος του κάθε ενός στο πολύ μεγάλο για τα τοπικά συμφέροντα ζήτημα,καθώς η τεχνόπολη θ'αποτελέσει οικονομικό πυλώνα για όποιον Δήμο την έχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου