Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Πήρε Αποστόλη Κάραλη και άλλους τρεις





Την προτελευταία μέρα των μεταγραφών ο Αποστόλης Κάραλης συμφώνησε με την ομάδα της Καστέλλας και αναμένεται να την ενισχύσει στη συνέχεια φορώντας τη φανέλα της, όπως και άλλοι τρεις παίκτες που κι αυτοί ήρθαν στο παραπέντε με μεταγραφή στην ομάδα της Μεσσαπίας.


Ο Κάραλης μπορεί να μπήκε πριν από ένα μήνα και κάτι στα 36, αλλά παραμένει ένας παίκτης που θα ήθελε οποιαδήποτε ομάδα στο ρόστερ της.

Εχει ξεκινήσει από τον ΑΠΚΟ Δροσιάς με τον οποίο πρωτόπαιξε στην Α' ΕΠΣΕ το 1999 σε ηλικία 17 ετών.

Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα στον ΑΟ Χαλκίς το 2002. Ανέβηκε μαζί του στη Γ' Εθνική κι έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας. Με την ίδια ιδιότητα πήγε με μεταγραφή και στη Λαμία ττο 2004.

Στη Δ' Εθνική έπαιξε ακόμη, με τη Δόξα Προκοπίου, τον Ηρακλή Ψαχνών και τον ΑΟΝΑ.

Πήρε πρωτάθλημα στην Εύβοια πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας το 2005. Το 2007 επέστρεψε στον ΑΠΚΟ και μετά από 4 χρόνια ξαναγύρισε στην Αρτάκη, όπου παρέμεινε μέχρι το 2016.

Τότε μετακόμισε στη Βοιωτία και στο Υπατο. Μετά από ένα χρόνο επανήλθε στην Εύβοια για το Αυλωνάρι (φωτό) και τώρα ετοιμάζεται να φορέσει στην Καστέλλα τη 10η διαφορετική φανέλα της πλούσιας καριέρας του.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ...

Στην Καστέλλα μεταγράφηκαν άλλοι τρεις παίκτες από ομάδες εκτός Εύβοιας. Είναι:

Ο Χαλκιδέος Λευτέρης Πάλλης, 19χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στον Ολυμπιακό Χαλκίδας και είχε μετακινηθεί το καλοκαίρι στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων. Ενας άλλος Αποστόλης, ο Κουρτέλης ανήκε στη Χαραυγή Υμητού, όπου πήγε πριν 3 μήνες από τον Προμηθέα Αθηνών, ο οποίος αγωνιζόταν στη Γ' ΕΠΣΑ και ο Δημήτρης Δημόπουλος που αγωνιζόταν στη Β' κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας με τους Μακεδόνες Πιερίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου