Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

''Ενεργοί Πολίτες'' Διρφύων Μεσσαπίων,στις 18 Δεκεμβρίου καλούν σε εκλογές για την ανάδειξη ...αρχηγού !





Στις 18 Δεκεμβρίου καλούν οι ''Ενεργοί Πολίτες''όλους τους Προέδρους Τ.Δ ,Δ.Σ ,Προέδρους συλλόγων αλλά και όσους πολίτες αναρτούν δημοσιεύσεις και σχόλια στο f/b που αφορούν τον Δήμο και τα τοπικά ζητήματα.
Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση αυτή είναι πραγματικά μια καινοτομία ,αν και αριστερής προελεύσεως, και αξίζει τουλάχιστον επεξεργασίας από όσους ενδιαφέρονται.
Παρόλα αυτά όμως δεν μπορούμε να μη παρατηρήσουμε πως θα συμμετέχει σε μια διαδικασία κάποιος αιρετός που είναι ήδη εν ενεργεία Δ.Σ κοκ ή έχει ήδη δηλώσει την υποψηφιοτητά του 
σε άλλο υποψήφιο συνδυασμό!
Πάντως τόσο ο Δήμαρχος Γ.Ψαθάς όσο και Δ.Σ του έχουν σπεύσει να υποβαθμίσουν το όλο εγχείρημα,φοβούμενοι ίσως και πιθανές διαρροές προσώπων που στις Δημοτικές εκλογές του 2014 είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν Δήμαρχου και προέρχονται από τον αριστερό ιδεολογικό χώρο.
Σε αναρτησή του πάντως ο Χρ.Μπούρας ,εκ των ιδρυτικών μελών των ''Ενεργών Πολιτών''αναφέρει σήμερα τα εξής κάτωθι,ενώ παραθέτει και λίστα προσώπων που λόγο της ενασχόλησής τους με τα κοινά θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στην όλη διαδικασία.


''Εκτός από τους προέδρους των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων και τους προέδρους πάντων των συλλόγων του δήμου μας, καλεσμένοι εκλέκτορες και όχι μόνο θα είναι και οι πιο κάτω ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι μόνο αυτοί. Η πιο κάτω κατάσταση περιλαμβάνει μερικούς ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ συνδημότες μας ,που μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα ,είτε αναρτούν , είτε ;αρθρογραφούν, είτε κοινοποιούν , είτε σχολιάζουν τα δημοτικά δρώμενα συμβάλλοντας στην ανάπτυξη κοινωνικού προβληματισμού και όχι μόνο. Η κατάσταση είναι ανοιχτή για διεύρυνση , όποια / ος επιθυμεί, μπορεί να κάνει καταχώρηση είτε αυτοπροτασσόμενη / ος είτε ετεροπροτασσόμενη / ος

Ιουλια Γαλανη
Σταμάτης Ρουσόδημος
Γιάννης Ρουσόδημος
Georgios Pragikos
Βαννα Κοκκινου
Γιωργος Σταμελακης
Βαγγελης Σταμελακης
Αναστασία Αρφάνη
Βαγγέλης Παπαμιχαήλ
Πολυχρόνης Σπυρόπουλος
Βασίλειος Πεππές
Γιάννης Μπαζώτης
Βασίλης Σταθόπουλος
Σπύρος Ραπτάκης
Μένη Πουρνή
Βασίλης Σιμιτζής
Νικόλαος Καρατζάς
Κατερίνα Σπέη
Radiki Prasino ( Ρουμπής Ιωάννης )
Dimitris GoodJohn ( Δημήτρης Καλογιάννης )
Αναστασία Μπουροδήμου
Κωστας Κυριακος
Καλλιόπη Στύλου Λιόλιου
Stamatios Frantzis
Γιώργος Γκόγκος ( όχι ο Νταόλας )
Antonis Kargiopoulis
George Karlis
Vaggelis Tswkos
Μπούρας Χρήστος
Thodoris Georgaras A''

1 σχόλιο: