Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Πολλά υποσχόμενη αναμένεται η νέα χρονιά για την κολύμβηση στη Χαλκίδα “Χρυσές” διακρίσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας





Με 16 χρυσά , 14 αργυρά και 17 χάλκινα μετάλλια, εντυπωσίασε η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, στους τελευταίους αγώνες για τη χρονιά που φεύγει, που διεξήχθησαν στην Πάτρα, στις 15-16 Δεκεμβρίου 2018.

Στο 26ο Κύπελο Χριστουγέννων, όπως ονομάζεται η διοργάνωση, ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας, ξεκίνησε θριαμβευτικά, επιβεβαιώνοντας δυναμικά την ανοδική του πορεία και θέτοντας τους στόχους και τα όρια για την νέα χρονιά που έρχεται και ξεκινά αγωνιστικά με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, τους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών το Φεβρουάριο 2019 και τους χειμερινούς αγώνες ανδρών- γυναικών, τον Μάρτιο 2019.

Σημαντική διάκριση για την Κεχριώτη Ελένη, μόλις 12 ετών που έκανε ντεμπούτο της με την αγωνιστική (κατ. ΠΚ Β΄), και με κορυφαίες επιδόσεις για την ηλικία της, έπιασε και τα όρια Open (κατ. Ανδρών-Γυναικών), στα 50μ.-100μ.& 200μ ύπτιο και έχασε για λίγο τα όρια προ εθνικής τα οποία θα διεκδικήσει στην συνέχεια .

Ο κολυμβητής Βούλας Δημήτριος με την επίδοση του στα 200 ελεύθερο, αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στην κατηγορία του, κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια.

Επίσης ο αθλητής Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος, ( κατηγορίας Εφήβων ) που αγωνίζεται με υποσχετική στον Γλαύκο Περιστερίου, κατέκτησε 1 χρυσό και 3χάλκινα μετάλλια στους ιδίους αγώνες

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός , όπως λέγεται , τότε οι ομάδες κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου, έχουν προεξοφλήσει μεγάλες επιτυχίες για το 2019.

Από όλους εμάς Καλή Χρονιά, με τις καλύτερες των επιδόσεων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου