Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων ευχές και απαλλαγή από την εθνική και τοπική υποβάθμιση και μιζέρια.2019 χρονιά για νέα αρχή....


Tις ευχές τους για ένα καλύτερο 2019 στέλνουν τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων σ'όλους τους Δημότες και πολίτες του Δήμου.

Σήμερα συναντήθηκαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στα Ψαχνά παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ Π. Ποδάρα εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για το επερχόμενο αποτέλεσμα εθνικών,περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών καθώς το 2019 είναι έτος που οι Έλληνες αλλά και οι πολίτες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους .

Η ΔΗΜΤΟ πάντως έχει θέσει ψηλά τον πήχη ώστε με διακυβέρνηση της Ν.Δ και αλλαγή Δημάρχου ο τόπος ν'αναβαθμιστεί και να ξεφύγει από τον εναγκαλισμό με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ που μας οδήγησαν στην πλήρη υποβάθμιση με το ΤΕΙ να καταργείται ,τους φοιτητές να μειώνονται δραματικά και την ΛΑΡΚΟ να κινδυνεύει με κλείσιμο .Και με τεράστιες ευθύνες του νυν Δήμαρχου ο οποίος βοήθησε την κυβέρνηση να εκπληρώσει τα σχέδιά της εις βάρος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου