Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 1-3: Βαθμολογική ανάσα με το πρώτο διπλό στη μεγάλη κατηγορία



Μεγάλη νίκη με 3-1 μέσα στην Καστέλλα πήρε το Καλοχώρι/Παντείχι κι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία για τους νεοφώτιστους στη μεγάλη κατηγορία.

Το Καλοχώρι/Παντείχι συνεχίζει την ανοδική πορεία του και παραμένει αήττητο για τέταρτο σερί ματς, έχοντας και δύο ισοπαλίες μακριά από το σπίτι του.

Αντίθετο δρομολόγιο ακολουθεί η Καστέλλα που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, ενώ σήμερα υπέστη την 7η σερί ήττα της, με τον Ακριτίδη να ντεμπουτάρει στον πάγκο της.

Στο 17' ο Χρήστος Ζουρμπουλής έκανε το 0-1, ενώ με την έναρξη του β' ημιχρόνου (για την ακρίβεια στο 48') ο Σαμπάνης έκανε το 0-2.

Η Καστέλλα μείωσε σε 1-2 στο 62' με γκολ του Αρχοντούλη, αλλά στο 73' ο Σαμπάνης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτησία: Φώτης, Ρουμπής - Αντωνίου.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ ( Τάκης Ακριτίδης): Ζένελι, Παυλίδης Οσμάνι, Τριανταφύλλου, Μαρίνος, Χρυσικός, Αρχοντούλης, Βάσσος (79' Λεοντής), Βλάσσης, Γραματικόγιαννης, Πάλλης.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Γιάννης Φούρλης): Αθανασούλας, Καραλής (77' Πάντος), Ντούκα, Ισσαρης, Σαμαρτχής, Π. Ζουρμπουλής, Ζαχαριάδης, Αλμπάνης, Χ. Ζουρμπουλής, Καραμπάς, Σαμπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου