Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Απόλλων Ερέτριας-Ηρακλής Ψαχνών 1-1.






Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες μετά τον πρώτο ημιτελικό

Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και η …συνέχεια θα παιχτεί στο γήπεδο Ψαχνών, στον αγώνα ρεβάνς, εκεί που θα κριθεί το πρώτο από τα δύο εισιτήρια του τελικού.

Το άλλο ζευγάρι είναι ΑΟ Χαλκίς-ΑΟΝΑ, αλλά ο εν λόγω ημιτελικός (ήταν προγραμματισμένος για σήμερα) αναβλήθηκε.

Στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Ηρακλή στο γήπεδο Γυμνού (έδρα των πρωταθλητών Εύβοιας στο Κύπελλο) οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν 1-0 στο 21′ με κεφαλιά του Ακη Καλοχωρίδη.

Την περισσότερη ώρα το ματς ήταν ισορροπημένο, με την Ερέτρια πάντως, να έχει μια ελαφριά υπεροχή στο α’ ημίχρονο.

Στο β’ ημίχρονο ο Ηρακλής ανέβασε στροφές και έγινε πιο επιθετικός και πιο απειλητικός, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 51′ με γκολ του Γιώργου Αγγελάτου.

Στο 92′ ο Ντουλαβέρης του Απόλλωνα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αλλα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κασομούλη δεν άλλαξε κάτι δραματικά και οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη ρεβάνς του γηπέδου των Ψαχνών.

Ο Ηρακλής βέβαια χάρη στο εκτός έδρας γκολ έχει -θεωρητικά πάντα- τον πρώτο λόγο, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Απόλλων αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω και θα προσπαθήσει (…και για το πρεστίζ) με νύχια και με δόντια να αποδράσει με την πρόκριση από την έδρα του αντίπαλου του.

Οι δύο ομάδες είχε συναντηθεί και την περσινή σεζόν στο Κύπελλο, αλλά στα προημιτελικά.

Στην Ερέτρια είχε νικήσει με 1-0 ο Απόλλων και στα Ψαχνά με το ίδιο σκορ ο Ηρακλής. Τελικά η Ερέτρια πήρε την πρόκριση στα πέναλτι μέσα στο γήπεδο Ψαχνών.

Διαιτησία: Κασομούλης, Τσιφλάκος-Κελεπούρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μετσανάι (46′ Ρούσσος), Κορακιανίτης (72′ Αμαραντίδης), Σμπιλήρης, Κοντός, Καλοχωρίδης, Μπαλόζι, Ντουλαβέρης, Βαλκάνος, Τόρα, Μώρος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Κηρόπουλος, Ζουλιώτης, Σπανός, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Σιαράπης (75′ Χασαπίδης), Γ. Αγγελάτος, Γκάβαλης (90′ Ντούμας), Π. Δ. Σκριβάνος (94′ Βογιάτζης), Μήτρου.

Πηγή:egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου