Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Νέες καταγγελίες έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Τι λέει για το Κ.Υ Ψαχνών.

Νέες καταγγελίες έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για τα 50 Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα...

Επιπλέον, τονίζει ότι «οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας βαπτίζουν οικογενειακό γιατρό τους λειψούς γιατρούς των Κέντρων Υγείας» επισημαίνοντας ότι για «έναν ολόκληρο δήμο 5.000 κατοίκων υπάρχει ένας γιατρός ο οποίος βρίσκεται εκεί ένα πρωινό την εβδομάδα».

Κ.Υ. ΨΑΧΝΩΝ: Δεν υπάρχει παιδίατρος. Το μικροβιολογικό είναι κλειστό (3) τρία χρόνια, λόγω συνταξιοδότησης προσωπικού. Οι Ιατροί γενικής ιατρικής που συνταξιοδοτήθηκαν δεν έχουν αναπληρωθεί.

Η ανακοίνωση ''χαλάει''την όλη εικόνα που η κυβέρνηση και το Υπ.Υγείας καλλιέργούν για τα Κ.Υ καθώς και την στήριξη που αυτές βρίσκουν εντός του Δ.Σ από τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Ψαθά ,ο οποίος δεν χάνει την ''ευκαιρία''να δηλώνει ότι τα πάντα στο Κ.Υ Ψαχνών είναι άψογα και ταυτόχρονα καμία ενέργεια δεν έχει κάνει ζητώντας την στελέχωσή του παρά μένει στην επιφάνεια των γεγονότων που δεν είναι άλλη από το να ζητά από τον υπουργό Πολάκη ''δράσεις''για τους κατοίκους του Δήμου ,την ώρα που το Κ.Υ θα έπρεπε να λειτουργεί με βάση τα δεδομένα που η ΠΟΕΔΗΝ προβάλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου