Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Έντονη η ανησυχία στους εργαζόμενους από τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων στη ΛΑΡΚΟ. Αν την κλείσουν χάνονται 3-4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από την τοπική οικονομία!!!

Την έντονη ανησυχία εκφράζουν πλέον οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ,με όσα προαναγγέλλονται για το μέλλον της εταιρίας.

Η έλλειψη σχεδιασμού από την πλευρά της κυβέρνησης ,ο εμπαιγμός από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ευβοίας και η εκκωφαντική αφωνία του Δήμαρχου Γ.Ψαθά,ο οποίος όμως με την μεσολάβηση του ΣΥΡΙΖΑ,εκμεταλλεύεται την εταιρία,έχουν φέρει τους εργαζόμενους σε σημείο να βλέπουν το μέλλον τους εργασιακά αβέβαιο!

Χθεσινά δημοσιεύματα που προβλέπουν ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ για

την αποφυγή των Ευρωπαϊκών απαιτήσεων και τη δημιουργία της ''ΛΑΡΚΟ 3''έχουν εντείνει την ανησυχία αυτή.

Το μέλλον της εταιρίας πλέον φαντάζει εντελώς αβέβαιο και βάζει πιθανών σε μεγάλες περιπέτειες την τοπική οικονομία και όχι μόνο καθώς η ΛΑΡΚΟ πάντα αποτελούσε αρωγό του Δήμου κατά καιρούς προσφέροντας βοήθεια και δίνοντας λύσεις σε σειρά ζητημάτων που προέκυπταν.

Αρκεί ακόμη να σκεφτεί κανείς ότι ,και έτσι όπως έχουν τα ''πράγματα''η ΛΑΡΚΟ προσφέρει το 1/3 στο κατά κεφαλήν εισόδημα των εργαζομένων και απασχολούμενων στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ανακυκλώνοντας στην τοπική οικονομία περισσότερα από 3-4.000.000 ευρώ ετησίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου