Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Αποκλειστικό:Στο ''βρόντο''χιλιάδες ευρώ από ''έργα''στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Φωτογραφικό υλικό.


Νεροτριβιά.

Στον ''βρόντο''στη κυριολεξία χιλιάδες ευρώ από το ....''τεχνικό πρόγραμμα''του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στο Τ.Δ της Νεροτριβιάς και Στενής!
Όπως και οι φωτογραφίες καταμαρτυρούν έργα που χρηματοδοτήθηκαν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχουν στην κυριολεξία καταρρεύσει ή μπαζωθεί με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργικά και
ταυτόχρονα να μην εξυπηρετούν τους σκοπούς για τους οποίους έγιναν οι ''επενδύσεις''αυτές!
Τοιχία τα οποία θα έπρεπε να ανακόπτουν το νερό δεν ...''λειτουργούν''με αποτέλεσμα το νερό να περνάει ή από δίπλα ή από πάνω τους!
Φερτά υλικά και φερτά μπάζα παντού ''ξεκάμπανοι''αγωγοί με τον κίνδυνο να καταστραφούν ολοσχερώς υπαρκτό,μπαζωμένοι δρόμοι που το νερό τους διαβρώνει και τους καταστρέφει με τον κίνδυνο της κατάρρευσης να καραδοκεί με όσες συνέπειες αυτό επιφέρει πέρα από το επί πλέον κόστος!
Γήπεδα που έχουν χρηματοδοτηθεί με χιλιάδες ευρώ από την εποχή Μπουροδήμου έφθασαν στο σημείο να έχουν εγκαταλειφθεί και στο πάλαι ποτέ γκαζόν να έχουν φυτρώσει ...δέντρα!!!
Στενή.

Νεροτριβιά.
Τραγική κατάσταση η οποία δείχνει περίτρανα την προχειρότητα με την οποία υλοποιήθηκαν αυτά τα έργα και ταυτόχρονα το γεγονός ότι δεν λειτουργούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου