Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Έκοψαν μόνοι τους την βασιλόπιτα στο ΚΑΠΗ Καστέλλας Ψαθάς και Μύταλα ,δεν κάλεσαν την Γκόγκου τον Κουλοχέρη και την Πύθουλα! Φώτο και βίντεο

Η ΔΗΚΑΔΙΜΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των ΚΑΠΗ Καστέλλας στο 'Χάνι του Πεθαμένου". Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, ο Αντιδήμαρχος κος Ματράκας, η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα, ο πρόεδρος του Δ.Δ
Ψαχνών κος Γιαννούτσος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καστέλλας κος Νίκος Ματράκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μακρής, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου "Αγγελή Γοβιού" και πολύς κόσμος. Τα δύο φλουριά βρήκαν ο κος Τρίκωλος και ο κος Καπετάνιος, όπου κέρδισαν από ένα εισιτήριο δύο ατόμων για την Τήνο. Ακολούθησαν τραγούδια από την χορωδία του ΚΑΠΗ μαζί με τον πατέρα Ιωάννη Μάνο και μετά φαγοπότι και χορός.
Aυτό όμως που προκάλεσε τεράστια εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν είχαν ειδοποιηθεί να παραστούν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τζ.Γκόγκου και Ανδρ.Κουλοχέρης!!!
Τουλάχιστον ατόπημα και μάλιστα μ'ευθύνη της Προέδρου της ΔΗΚΑΔΙΜΕ Μύταλα η οποία τον τελευταίο καιρό προβαίνει σε προκλητικές ενέργειες απέναντι στους άλλους υποψήφιους Δήμαρχους σε σειρά εκδηλώσεων κάτι τ'οποίο καταγγέλθηκε και στο πρόσφατο Δ.Σ κατά τον προϋπολογισμό της Δημοτικής επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου