Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Άρχισε το έργο του Παραποτάμιου ,επιτέλους ο Ψαθάς υλοποιεί το έργο του Μπαζώτη που το ''μπλοκάριζε''ως Δ.Σ !!! Φωτογραφικό Υλικό

Ένα έργο πνοής άρχισε να υλοποιείται από σήμερα στην πόλη των Ψαχνών. Πρόκειται για το έργο του παραποτάμιου, όπως θα δείτε και εσείς στο φωτογραφικό υλικό που θα ακολουθήσει. Έργο που θα λύσει πολλά προβλήματα στην πόλη των Ψαχνών και ειδικότερα στην
αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας αλλά και στην ένωση μακρινών περιοχών. Αφότου τελειώσει το παρόν έργο και ολοκληρωθεί η μελέτη οριιοθέτησης του χείμαρου, θα δημιουργηθεί πεζογέφυρα που θα ενώνει το Λύκειο Ψαχνών με την απέναντι πλευρά. Έργα σημαντικά για την ανάπτυξη της περιοχής. To΄έργο βασίζεται πάνω στην μελέτη της Δημοτικής αρχής Μπαζώτη η οποια εκπονήθηκε πριν μια 10ετία και περισσότερο !


Ένα άλλο σημείο που χρίζει να τονιστεί είναι ότι ο νυν Δήμαρχος ως Δ.Σ της τότε αντιπολίτευσης πολέμησε με μανία την υλοποίηση του έργου,καταγγέλοντας το και μπλοκάροντας το εφεβρίσκοντας κολλήματα στον τρόπο κατασκευής του!

Σήμερα κάλλιο αργά παρά ποτέ το ξεκίνησε και ευχόμαστε να το αποπερατώσει καθώς θα δώσει λύση σε ζητήματα κυκλοφορίας στην πόλη των Ψαχνών.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου