Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Αποκάλυψη όταν ο Ψαθάς ως Δήμαρχος έλεγε ότι ''Να μην έχουμε πανεπιστήμια μόνο για τις γκαρσονιέρες!!!''Ξυπνάτε Ψαχνιώτες διαλύουν τον τόπο μας





Ακόμη μια αποκλειστικότητα σήμερα από το evia insider και σας παρουσιάζουμε πως ο Ψαθάς αποτελεί τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ από το 2014 και μετά!

Σήμερα στο 2ο μέρος του ρεπορτάζ που ξεκινήσαμε τη προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάζουμε με αποδείξεις πως ο Ψαθάς εφάρμοσε τις εντολές της κυβέρνησης σε σειρά ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.
Ο Ψαθάς είναι ο τοπικός ''Κοτζιάς''αφού μεθοδευμένα και ενάντια στα τοπικά συμφέροντα της
κοινωνίας και εκατοντάδων επαγγελματιών διευκόλινε τον Υπουργό Παιδείας να εφαρμόσει τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το ΤΕΙ και την είσοδο του ΕΚΠΑ στον Δήμο μας!
Όλα αυτά η προπαγάνδα του Δήμαρχου δεν άφηνε να βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς πρόθυμα ΜΜΕ σε συνεργασία μαζί του δεν τα πρόβαλαν στο ευρύ κοινό!
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε μια δήλωση βόμβα του νυν Δήμαρχου και τι είχε πει για τις τότε εξελίξεις στο ΤΕΙ.
Αυτό όμως που ο κόσμος των Ψαχνών δεν γνωρίζει είναι ότι ο Ψαθάς ,σε πλήρη υπακοή στα όσα ο ΣΥΡΙΖΑ του έδινε τοποθετήθηκε ακριβώς όπως του υπαγορεύτηκε!
Δεν δίστασε να πει ότι ''δεν πρέπει να έχουμε πανεπιστήμια μόνο για τις γκαρσονιέρες!Μια δήλωση η οποία έγινε χωρίς κανένα κριτήριο που να στηρίζει την στέγαση εκατοντάδων φοιτητών στα Ψαχνά και δίχως να λαμβάνει ,ο ίδιος ο Δήμαρχος ότι πολλά από τα ακίνητα αυτά είναι ενυπόθηκα!
Δείγμα του πως λειτουργεί και σκέφτεται καθώς αγνοεί ουσιαστικά δεδομένα της τοπικής οικονομίας ,που με τις παρεμβάσεις του και την πολιτική του έχει στην κυριολεξία καταστρέψει!

Ο Ψαθάς για την επίσκεψη Κώστα Γαβρόγλου στο ΤΕΙ Ψαχνών: «Πρέπει να ενσωματώσουμε τη βιομηχανία και την ανάπτυξη της περιοχής στην επιστημονική πανεπιστημιακή κοινότητα και να μην έχουμε τα πανεπιστήμια μόνο για τις γκαρσονιέρες…» ΗΕΠΊΜΑΧΗ ΔΗΛΩΣΉ ΤΟΥ ΣΤΟ 5:38 ΚΑΜΑΡΏΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ''ΨΑΧΝΙΩΤΗ''!!!

Γι αυτό ας τον αναδείξουν πάλι Δήμαρχο .......Το αξίζει !!!!!!!!!!!!!!!
Μπορείτε να βρείτε την δήλωσή του στον σύνδεσμο και να τον καμαρώσετε που ανακάλυψε ''μεγάλες βιομηχανίες ''στην Εύβοια με πρώτη τη ΛΑΡΚΟ  που είναι στα πρόθυρα του κλεισίματος!Ηπροπαγάνδα τουΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΨΑΘΆ Σ'ΌΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου