Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιος με την Τζοβάννα Γκόγκου ο Νάσος Ρουσόδημος!

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων,

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο που διαμένω και κατάγομαι, νιώθω την υποχρέωση να συμμετάσχω στην επόμενη μέρα για τον Δήμο μας. Με ελπίδα και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας, σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου Διρφύων-Μεσσαπίων κας Τζοβάννας Γκόγκου Λιαλιάρη.

Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε τον όμορφο τόπο μας μέσα από έργα υποδομών και άθλησης, έργα πνοής που θα δώσουν ελπίδα και όραμα στους συμπολίτες μας για ένα καλύτερο μέλλον.


Είναι κρίμα εν έτει 2019 να μην μπορούμε να εκμεταλλευτούμε νέα προγράμματα καινοτομίας και υποδομών από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια και να μένουμε αποκλεισμένοι από ένα καλύτερο και καινοτόμο μέλλον.

Η πολιτιστική κληρονομιά και η τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, αποτελούν το πρώτο θέμα στην ατζέντα της αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, και έτσι σας καλώ μαζί να ανοίξουμε βηματισμό στις νέες προοπτικές που παρουσιάζονται….

Είμαι σίγουρος πως η κα Γκόγκου με τον συνδυασμό της που αποτελείται από ανθρώπους με γνώση, αγάπη, και ευθύνη είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να φέρει την αλλαγή στο τόπο μας που όλοι θέλουμε.
#δυνατά #ξεκάθαρα #αποτελεσματικά

Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Στ. Ρουσόδημος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ιδιοκτήτης Ατομ. Επιχείρησης
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πάλιουρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου