Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Υγειονομική βόμβα στα Ψαχνά μόλις 30 μέτρα από το γραφείο του Ψαθά.Καμία αρμόδια αρχή δεν έχει επέμβει καταγγέλλουν οι πολίτες παρά την ενημέρωση που έχουν!



Αυτό ήταν την Παρασκευή που μας πέρασε το δημοσίευμα στην εφημερίδα ''Ευβοϊκή Γνώμη''που βάζει σε υποψίες όλους μας για το πως λειτουργεί η Δημοτική αρχή Ψαθά και το πως εφαρμόζει τον νόμο,καθώς ο Δήμος έχει την ευθύνη εφαρμογής του νόμου.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας εντός οικισμού των Ψαχνών και εντός αστικής

ζώνης και δίπλα σε κατοικίες λειτουργεί κανονικό μαντρί και μάλιστα δίχως καμία προδιαγραφή ή τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής.

Μια κανονική υγειονομική βόμβα με βρώμα και δυσοσμία από τα περιτώματα των ζώων που εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την δημόσια υγεία!

Κανένας αρμόδιος φορέας όμως δεν επιλήφθηκε του ζητήματος και παρά τους κίνδυνους παρά το γεγονός ότι οι περίοικοι τους είχαν ενημερώσει!

Σιωπηρά η νυν Δημοτική αρχή ανέχεται την κατάσταση και δεν έχει προβεί σε εφαρμογή του νόμου,ή σε προώθηση και υποστήριξη του αιτήματος για την απομάκρυνση του επίμαχου ..μαντριού.

Ποντίκια ,φίδια ,και ψύλλοι και πολλά σκουπίδια κάνουν παρέα στους γείτονες του παράνομου οικήματος .

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι παρά το ότι αποδεδειγμένα δεν τηρούνται κανόνες υγιεινής και παρά το ότι επίσης έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Υγείας Εύβοιας κανένας δεν έχει προχωρήσει σε αυτοψία του χώρου από τον περασμένο Νοέμβριο!

Το προκλητικό είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν μόλις 30 μέτρα από το Δημαρχείο και το γραφείο του Ψαθά έχει ''θέα''στο χάλι που επικρατεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου