Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ο προϋπολογισμός της ΔΗΚΑΔΙΜΕ στο Δ.Σ.Ομαδόν πυρά της αντιπολίτευσης στην Μύταλα ! Ηλιάδης '':...πες μας μια επένδυση που έκανες...''.Επίθεση και για την ''κοινωνική''πολιτική του Δήμου.



Προϋπολογισμός της ΔΗΚΑΔΙΜΕ στο προχθεσινό Δ.Σ του Δήμου,και η πρόεδρος ''έφερε''την έγκριση του στο σώμα.

Πραγματικά ο φετινός προϋπολογισμός της ΔΗΑΚΔΙΑΜΕ ήταν από τους  πλέον κοστοβόρους για τον Δήμο και την Δημοτική επιχείρηση !

Σε μια καθαρά προεκλογική χρονιά η ΔΗΚΑΔΙΜΕ στην κυριολεξία τα ''έδωσε όλα'' αφού έφθασε να δημιουργήσει έξοδα σχεδόν για κάθε εκδήλωση.

Τα πυρά των παρατάξεων της αντιπολίτευσης όμως συγκέντρωσε ο τρόπος διαχείρισης των

κονδυλίων αυτών αφού άλλα ποσά που προορίζονταν για δράσεις όπως η αντιμετώπιση της φτώχειας και γενικότερα για ζητήματα κοινωνικής υποστήριξης σε ομάδες του τοπικού πληθυσμού έμειναν αναξιοποίητα,σε αντίθεση με κονδύλια που πήγαν στην ....αναψυχή και την διασκέδαση!

Όταν μάλιστα η Πρόεδρος ανάφερε ότι η ΔΗΚΑΔΙΜΕ είχε προϋπολογίσει κονδύλι ύψους 165.000 ευρώ για επενδύσεις ο Επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης,Β.Ηλιάδης, την προκάλεσε να αναφέρει έστω μια επένδυση που έγινε.


Μάλιστα τόσο ο Β.Ηλιάδης όσο και ο Ανδρ.Κουλοχέρης έψεξαν την πρόεδρο της ΔΗΚΑΔΙΜΕ Μύταλα -Τζεράνη για τον τρόπο που διαχειρίζεται τον προϋπολογισμό αφού όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε δεν έχει προωθηθεί καμία επένδυση σε ζητήματα της ΔΗΚΑΔΙΜΕ και γενικότερα πολιτισμού παρά μόνο παροχές και μάλιστα στον υπέρτατο βαθμό.

''Γιατί κρατάτε τα κονδύλια για την κοινωνική αρωγή;''ρώτησε ο Ανδρ.Κουλοχέρης .

Επικριτικά σχόλια δέχτηκε η Πρόεδρος και από πολίτες που παραβρέθηκαν στην αίθουσα με αφορμή την πολιτική που έχει αναπτύξει η ίδια και που σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν χρησιμοποιεί την ΔΗΚΑΔΙΜΕ ως ''εργαλείο''προώθησης πολιτικής αλλά και επανεκλογής της λειτουργώντας την ως ''μακρύ χέρι'' της Δημοτικής αρχής Ψαθά, εκμεταλλευόμενη τις κοινωνικές ανάγκες και συνθήκες αλλά και σειρά από εκδηλώσεις που ο Δήμος χρηματοδοτεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου