Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Επανέρχονται οι αγρότες για τα πλημμυρισμένα χωράφια τους,'' 4 χρόνια του το λέγαμε του Ψαθά για τα αντιπλημμυρικά έργα και αυτός δεν έκανε τίποτα! ''


Επιστρέφουν οι αγρότες στον ''τόπο του εγκλήματος''στον κάμπο όπου κατά το πέρασμα του ''Ζορμπά''χάθηκαν πολλά στέμματα καλλιεργειών αφού τα χωράφια τους πλημμύρισαν εξ αιτίας μέτρων που δεν πήρε ποτέ για τα αποστραγγιστικά έργα ο Δήμαρχος Γ.Ψαθάς!

''4 χρόνια του το λέγαμε και αυτός δεν έκανε τίποτα '',μας είπαν πολλοί αγρότες που είδαν την

παραγωγή τους στην κυριολεξία να πνίγεται από την νεροποντή και επειδή τα νερά δεν έβρισκαν διέξοδο!

Χρειάζονται επειγόντως ''κιούνια''που θα διοχετεύουν τα νερά στη θάλασσα καθώς πολλά χωράφια δεν έχουν διέξοδο με αποτέλεσμα να συμβαίνουν τέτοιες ζημιές στις καλλιέργειες.

Τώρα η δικαιολογία Ψαθά σε όσα του καταμαρτυρούν πολλοί αγρότες είναι ότι υπάρχουν ιδιοκτήτες που δεν επιτρέπουν να γίνουν τ'απαραίτητα έργα! Κάτι τ'οποίο όμως δεν πείθει κανέναν καθώς είναι γνωστό ότι σε τέτοια ζητήματα ''το πάνω χέρι ''το έχει ο δήμος και όλα είναι ζήτημα σχεδιασμού,τον οποίο όμως ο Ψαθάς δεν έχει σε σωρεία ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο,και όπως τον κατηγόρησαν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με όσα έχουμε υπόψιν μας πρέπει άμεσα ο Δήμαρχος και οι συν αυτόν να εκπονήσουν σχεδιασμό που να δίνει λύση οριστική σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Η Ζημιά τώρα που οι αγρότες έπαθαν φθάνει σε πολλές χιλιάδες ευρώ και περιμένουν να δουν αν θ'αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ!

3 σχόλια:

  1. Απορώ τι δούλεμα ρηχνει στους ανθρώπους που σκηζωντε στα χωράφια κι αφτο έχει την καρέκλα και την Βηλαρά και λέει ερχωντε μου ζάληζουν τα αρχηδια άστους να φωνάζουν σας έχουμε μάθει πια αχ κουλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή