Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Τζοβάννα Γκόγκου: Νεολαία ,πολιτισμός θεματικός τουρισμός,αθλητισμός,ΤΕΙ,γεωργία ιδιωτικές επενδύσεις για θέσεις εργασίας και πτώση της ανεργίας.








Νεολαία, Πολιτισμός, Θεματικός Τουρισμός και αθλητισμός οι άσσοι στο μανίκι της κυρίας Γκόγκου η οποία θα είναι υποψήφια Δήμαρχος στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.
Η κ. Τζοβάννα Γκόγκου δεν ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά έχει έτοιμο το κεφάλαιο του προγράμματός της που έχει να κάνει με την Νεολαία, τον Πολιτισμό, τον Θεματικό Τουρισμό...
και τον Αθλητισμό.
Είναι βέβαιο πως αν εκλεγεί θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα του Δήμου προς ο καλύτερο και με τις
ενέργειές της θ΄ ανοίξει τον δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου και φυσικά θα δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα της Νεολαίας.
Αυτά όπως πληροφορούμαστε περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Τζοβάννας Γκόγκου για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.
Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται συνεχώς αφού όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της για Υποψήφια Δήμαρχος.
Μεγάλη έμφαση σε ζητήματα όπως το ΤΕΙ επαναφορά και ο τρόπος σχεδιασμού της  χρηματοδότησης του ''φράγματος των Ψαχνών'',γεωργία ,τους τρεις βασικούς πυλώνες της τοπικής οικονομίας με παράλληλη προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων αφού ο Δήμος προσφέρεται στον τομέα αυτόν,με παράλληλη καταπολέμηση της ανεργίας.
Ζητήματα της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους Δημότες και επαναξιολόγηση ζητημάτων του Δήμου με συμμετοχή των πολιτών.
Σκοπός η πλήρης αλλαγή της εικόνας του Δήμου σε σχέση την τετραετία που διανύουμε.

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχουν ανθρωποι στα Μεσσαπια που να κατεχουν το αντικειμενο, να αγαπουν τον τοπο τους και να μπορούν να προσφέρουν;;Αχ πότε επιτέλους τα κόμματα θα αφήσουν την αυτοδιοικηση να κάνει τη δουλειά της;;; Ποτε η αξιοκρατία θα εφαρμοστεί; Μέχρι τότε μπορεί και να μην υπάρχει Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή