Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΚΕΦΙΑΠ. Δείτε βίντεο

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον χώρο του ΚΕΦΙΑΠ Νομού Ευβοίας. ολοι μαζι οι εξωτερικοι Φρουροί των φυλακων, οι παλαιμαχοι της Αρτακης, ο συλλογος εργαζομενων του ΟΤΕ. ,οι υπέροχοι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας και παιδια
πολλα... μικρα και μεγαλα γιόρτασαν ολοι μαζί ξεχωριστα χριστουγεννα και μην ξεχναμε τον συλλογο basketaki. Ν.Αρτακης καθως και τα παιδια του φροντηστηριου της κας Γκαβελα που είπαν τα καλαντα και στα αγγλικα.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Twins coffe ,Μιταφης,Ρελλιας, Μαζαρακης ,Γουναροπουλος ζαχαροπλαστει ο ,Σερραικο Ζαχαροπλαστειο,ημιωρο σουπερ μαρκετ καλλογιαννης, coffee island,bonjour,mama cita Και βέβαια και η "Ευβοϊκή Ζύμη".
To παρόν έδωσαν οι βουλευτές Πρατσόλης και Ακριώτης, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Ψαθάς, οι Αντιδήμαρχοι Σπαθής και Ματράκας, η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ Μύταλα-Τζεράνη Ευαγγελία, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μακρής, Μουρτζιλάκης, ο κος Μακαρίου, ο διοικητής του νοσοκομείου Χαλκίδας κος Τζαφέρος και από την μητρόπολη ο πατήρ Δαμασκηνός.
Ακολουθούν βίντεο από την εκδήλωση:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου