Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ-ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 0-1: Ο νυν αρχηγός έχασε το πέναλτι, ο πρώην πέτυχε το γκολ



Εννιά έκανε τα τρίποντά του ο ΠΑΟ Πολιτικών κερδίζοντας με 0-1 στη Λίμνη τον τοπικό Ολυμπιακό και όπως φαίνεται ...τίποτα δεν σταματά την πορεία του για την επιστροφή στη Β' ΕΠΣΕ.

Η νικήτρια είναι πλέον η μοναδική ομάδα σε όλες τις κατηγορίες της Εύβοιας που παραμένει αλώβητη. Εχοντας το απόλυτο (9 νίκες σε 9 ματς) παραμένει γατζωμένη στο κεφαλόσκαλο του 1ου ομίλου της Γ' κατηγορίας και μια αγωνιστική πριν το τέλος του Α' γύρου παραμένει το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ομάδα της Λίμνης τα Πολιτικά έχασαν πέναλτι με τον αρχηγό του Τέλη Νικούλη, τον οποίο ...νίκησε ο τερματοφύλακας Ανέστης Ανδρέου των γηπεδούχων.

Για τα Πολιτικά ακυρώθηκαν και δυο γκολ (ένα σε κάθε ημίχρονο) αλλά στο 58' ένας πρώην αρχηγός, ο Θανάσης Ξυνογαλάς (στο κέντρο της φωτό) που μπήκε σαν αλλαγή στο ημίχρονο, έφερε τη νίκη σημειώνοντας στο 58' το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί, όχι αποτελεσματικοί, όμως. Μάλιστα, λίγο πριν τη λήξη έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν καλό σουτ απέκρουσε θαυμάσια ο Τσοκάνης και στη συνέχεια σε νέο σουτ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Διαιτησία: Βελέντζας, Ζεϊμπέκης-Ντουμάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ (Κ. Γερογιάννης): Ανδρέου, Καψάλας, Χατζηλέρης (71′ Ιωάννου), Στέφος, Γ. Ευσταθίου (88' Νατιώτης/Πάγκαλος), Αγέτι, Μαναρίτσας, Αγγελόπουλος, Γεωργαντζής, Παύλου (61′ Στεφανίδης), Παναγιώτου.

ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Ηλ. Παπαϊωάννου): Τσοκάνης, Χ. Βότσης, Δ. Καραγκούνης (46′ Ξυνογαλάς), Κατσούλης, Μετούσι, Φ. Νικούλης, Αλ. Βότσης, Κ. Καραγκούνης, Μουστάκας, Αρ. Νικούλης, Τζαμίχας.
egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου