Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ο αντιδήμαρχος κάνει ... αβάντα σε καταστηματάρχη .''...θα υποβάλω μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα !''





Σοβαρή καταγγελία σε βάρος του αντιδήμαρχου του Δήμου
 Χαλκιδέων Θανάση Τριανταφύλλου κάνει ο γνωστός δικηγόρος της Χαλκίδας Δημήτρης Καρβέλης, ο οποίος με την παράθεση φωτογραφικού υλικού καταγγέλλει τον αντιδήμαρχο ότι αβαντάρει καταστηματάρχη σε βάρος των υπόλοιπων δημοτών.

Η καταγγελία αφορά στην κατασκευή διάβασης μπροστά ακριβώς σε νέο κατάστημα, στην οδό Λυκόφρωνος, στην οποία (όλως τυχαίως;) ανακατασκευάστηκε το πεζοδρόμιο (μπροστά στο κατάστημα), ενώ ήταν σε καλή κατάσταση.

Ο κ. Καρβέλης παραθέτει φωτογραφίες από κατεστραμμένα πεζοδρόμια στην ίδια γειτονιά (περιοχή Αγίου Νικολάου), στα οποία δεν πραγματοποίησε καμία επέμβαση ο Δήμος, καθώς και φωτογραφία άλλης διάβασης της οδού Λυκόφρωνος, σε απόσταση 50 μέτρων (!), η οποία χρειάζεται βάψιμο.

Ολόκληρο το κείμενο του κ. Καρβέλη, όπως αναρτήθηκε στο λογαριασμό του στο facebook, είναι το εξής:

"Προς κ Τριανταφύλλου (Αντιδήμαρχο Χαλκίδος?).

Τα περισσότερα πεζοδρόμια στο κέντρο της πόλης είναι σε άθλια κατάσταση και πέφτουν και σκοτώνονται οι πολίτες κι εσείς φτιάξατε καινούργιο πεζοδρόμιο στην Λυκόφρωνος, ενώ το υπάρχον ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση.

Σα να μην έφτανε αυτό, κατασκευάσατε σήμερα και διάβαση πεζών ακριβώς μπροστά σε νέα επιχείρηση για να προβάλλεται καλύτερα η συγκεκριμένη αφού πια δεν θα μπορεί να παρκάρει κανένας μπροστά στην επιχείρηση αυτή.

Σας ερωτώ λοιπόν, τι σχέση έχετε με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία κι αν σκοπεύετε να επαναφέρετε την νομιμότητα καταργώντας την διάβαση αυτή που στο σημείο αυτό δεν εξυπηρετεί κανέναν πολίτη παρά μόνο τον συγκεκριμένο επιχειρηματία; Με ποία απόφαση το κάνετε αυτό;

Σε περίπτωση που δεν επαναφέρετε την νομιμότητα, θα σας υποβάλω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Χαλκίδος. Αν θέλατε να προσφέρετε κάτι στους πολίτες του κέντρου, ας επισκευάζατε τα σπασμένα πεζοδρομία του κέντρου κι ας βάφατε τις υπάρχουσες διαβάσεις πεζών!!!

Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός και όταν διαχειρίζεστε χρήματα του Δήμου θα το κάνετε με νόμιμες διαδικασίες και μόνο για το συμφέρον του συνόλου των δημοτών! Αν δεν το ξέρετε, ήρθε ο καιρός να το μάθετε!!"

* Όλες οι φωτογραφίες στο θέμα είναι του Δημήτρη Καρβέλη και προέρχονται από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου