Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Πρόγνωση καιρού: Με χιόνια και βροχές η παραμονή Χριστουγέννων




Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αναμένονται νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη 6 με 7, στρεφόμενοι τις βραδινές ώρες από τα βόρεια σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού.



Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το μεσημέρι αναμένονται σήμερα Δευτέρα, Παραμονή Χριστουγέννων, στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού.



Ο καιρός θα έχει χιονοπτώσεις από τις βραδινές ώρες στα βόρεια ορεινά και τη νύχτα σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία στην ανατολική νησιωτική χωρά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αναμένονται νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη 6 με 7, στρεφόμενοι τις βραδινές ώρες από τα βόρεια σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, ενώ θα είναι πτώση από τη νύχτα στα βόρεια.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος, από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από τη νύχτα στα βόρεια βορειοδυτικοί 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου